۲۶ / فروردين / ۱۴۰۴ - 15 April 2025
09:54
کد خبر : 9679675
۰۷:۴۳

۱۴۰۴/۰۱/۲۴

حیدرزاده مسئول سازمان بسیج جامعه زنان کشورهر زن فلسطینی یک رسانه برای انتشار فجایع غزه است

حیدرزاده مسئول سازمان بسیج جامعه زنان کشورگفت: زنان غزه توانسته‌اند کیان خانواده را حفظ کنند و به‌عنوان مددکاران اجتماعی، پرستاران مجروحان، و حتی رسانه‌های زندهٔ مقاومت عمل ‌کنند؛ هر زن فلسطینی، یک روایتگرِ فریادِ غزه است.
 
 به گزارش سرویس خبری بسیج جامعه زنان-امروز شاهد بزرگ‌ترین فاجعه‌ انسانی در فلسطین هستیم، جایی که رژیم صهیونیستی رکورددار جنایات بی‌سابقه علیه مردم مظلوم غزه است. برای بررسی ابعاد این فاجعه و نقش مقاومت زنان فلسطین گفتگوی با یکی از مسئولان سازمان بسیج انجام دادیم:رویا حیدرزاده مسئول سازمان بسیج جامعه زنان کشور در گفتگو با فارس درباره جنایات رژیمم صهیونیستی گفت: امروز ما شاهد هستیم که بزرگ‌ترین فاجعه انسانی در فلسطین شکل‌گرفته است و باید بگویم رژیم منحوس صهیونیستی رکورددار این فاجعه انسانی هست و هر روز دامنه جنایات خودشان را گسترده می‌کند.وی ادامه داد: رژیم منحوس عرصه رو برای مردم مظلوم غزه و فلسطین تنگ کرده است و بخش عظیمی از این اتفاقات بر روی زنان و کودکان رخ می‌دهد و باید بگویم سهم قابل سهم قابل‌توجهی از شهدا این دسته هستند.حیدرزاده بیان کرد: بر اساس گزارش‌های سازمان‌های بین‌المللی، نزدیک به ۷۰ درصد شهدای غزه را زنان و کودکان تشکیل می‌دهند. این آمار، گویای عمق فاجعهٔ انسانی است که رژیم صهیونیستی با بمباران‌های وحشیانه و محاصرهٔ ظالمانه ایجاد کرده است. در این میان، حدود ۵۰ هزار زن باردار در شرایطی غیرانسانی به‌سر می‌برند؛ بدون دسترسی به امکانات بهداشتی، تحت‌فشارهای روحی و روانی شدید، و درعین‌حال، با روحیه‌ای مقاوم به ایفای نقش خود در جبههٔ مبارزه ادامه می‌دهند.۵۰ هزار زن باردار در تنگنای غزه
مسئول سازمان بسیج جامعه زنان کشور با بیان اینکه نزدیک به ۵۰ هزار زن باردار در غزه وجود دارد ادامه داد: زنان باردار غزه در تنگناهای شدید اقتصادی و بهداشتی و مسائل مرتبط با خودشان هستند که علاوه بر مدیریت روحی و روانی باید شرایط جسمی خودشان را نیز مدیریت کنند همچنین نقش‌آفرینی لازم برای حضور خودشان و همسرانشان در جبهه مقاومت را ایفا کنند.مقاومت بی‌نظیر زنان فلسطینی؛ از اشغال تا امروزحیدرزاده عنوان کرد: مقاومت زنان فلسطینی یک‌شبه شکل نگرفته است از همان ابتدای اشغال فلسطین، زنان این سرزمین پرچم‌دار مبارزه بودند. آن‌ها باتربیت نسل انقلابی و انتقال سینه‌به‌سینهٔ روایت جنایات صهیونیست‌ها، پایه‌های جبههٔ مقاومت را تقویت کردند. امروز نیز در سخت‌ترین شرایط، با الهام از مکتب زینبی، توانسته‌اند کیان خانواده را حفظ کنند، بلکه به‌عنوان مددکاران اجتماعی، پرستاران مجروحان، و حتی رسانه‌های زندهٔ مقاومت عمل می‌کنند. هر زن فلسطینی، یک روایتگرِ فریادِ غزه است.وی با اشاره به روحیه مقاوم زنان در فلسطین و غزه اشاره کرد: از ابتدای اشغال سرزمین‌های اشغالی این روحیه حماسی باتربیت نسل انقلابی در فلسطین شکل‌گرفته است زنان با تقویت بعد معنوی و تقویت روحیه ایمانشان حماسه مقاومت را روایت کردند روایت اصلی جنایات اسرائیل را نسل به نسل و سینه‌به‌سینه منتقل کرده‌اند و اکنون به این مرحله رسیده که فشارها و سختی‌هایی که ما می‌شنویم و تحمل شنیدن و گفتنش را نیز نداریم مدیریت می‌کنند.
مسئول سازمان بسیج جامعه زنان کشور با بیان اینکه زنان غزه با صبر زینب گونه، در میان آوارها و خون‌ها، ذکر خدا بر لب دارند و باکرامت انسانی‌شان الهام‌بخش جهان شده‌اند. آن‌ها در کنار مردان، سبک‌ جدیدی از مقاومت را تعریف کرده‌اند؛ مقاومتی که نه با سلاح که با استقامت و امید پیش می‌رود اضافه کرد: زنان فلسطینی قدرت تقویت روحیه بازماندگان را دارند برای حفظ کیان خانواده تلاش می‌کنند به‌راحتی افراد مجروح را نگهداری می‌کنند تا در منطقه روحیه بازماندگان حفظ شود و به‌مانند گفته شهید سنوار که اعلام کرده «مذاکره در کار نیست یا پیروز می‌شویم یا کربلا رخ می‌دهد» این کربلا اکنون رخ‌داده است و زنان فلسطینی در حجم غبارها و خرابی‌های غزه در حال روشنگری هستند و ذکر قرآن به لب دارند و به قولی جز زیبایی چیزی نمی‌بینند.وی ادامه داد: صبری خداوند متعال به این افراد عنایت کرده صبری زینب گونه است عملیاتی هست کم‌نظیر و بی‌نظیر و در کنار آن سبک زینبی که با تاسی از اهل‌بیت عصمت و طهارت صورت‌گرفته با تقویت بعد معنوی خودشان دارند موضوع مقاومت را دنبال می‌کنند و به‌هرحال حفظ روحیه خانواده و حفظ کیان خانواده را با لطافت‌های زنانه خودشان سعی می‌کنند که ترمیم کنند درعین‌حال مددکار اجتماعی نیز هستند خوب خیلی‌ها نیز در یتیم شدن کودکان نقش مادرانه ایفا می‌کنند و مددکار اجتماعی پرستار را برای کودکان دارند ایفا می‌کنند.

لزوم حمایت بین‌المللی و بیداری افکار عمومیمسئول سازمان بسیج جامعه زنان کشور با اشاره به حراجت‌های خود زنان گفت: در غزه هر زن فلسطینی خودش یک رسانه است، خودش یک پرستار است، خودش یک مادر است خودش یک مددکار اجتماعی است و با همه محدودیت‌ها وظیفه مادری و همسری را انجام می‌دهد وضعیت هر زن و کودک فلسطینی یک رسانه است و باید جهانیان این وحشی‌گری را علیه آنان ببیند و برای انتشار فجایعی که رخ‌داده است همه انسان‌های آزاده باید دست‌به‌کار شوند و هر کاری از دستشان بر می‌آید انجام دهند.وی گفت: در سطح بین‌الملل قطعاً اقدامات حمایتی ما می‌تواند اثرگذار باشد و با ارتباط‌گیری که می‌توانیم با سایر کشورها و سایر مجموعه‌های مؤثر در این حوزه داشته باشیم فریادزنان و کودکان و مردم غزه را رو به گوش سازمان‌های بین‌المللی و همین‌طور مردم جهان برسانیم که هرچند که خون مردم مظلوم غزه توانسته خیلی از افکار عمومی رو بیدار کند و خیلی نسبت به موضوعات از زوایای مختلف این قضیه یک بیداری جهانی در حال رخ‌دادن است اما لازم هست که هر روز که این جنایات به گوش جهان برسد. هیچ‌کس حق ندارد در برابر این فجایع سکوت کند. همهٔ ما باید با هر ابزاری که داریم اعم از حمایت‌های مادی، معنوی، رسانه‌ای و دیپلماتیک فریاد مردم غزه را به گوش جهانیان برسانیم. باید فشارها بر رژیم صهیونیستی را افزایش دهیم و افکار عمومی را بیش‌ازپیش بیدار نگه داریم. هر اقدام کوچک ما می‌تواند به مقاومت مردم غزه روحیه ببخشد و به آن‌ها ثابت کند که تنها نیستند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید