به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، مجتبی حسینی در آیین کلنگزنی فاز دوم مجتمع گردشگری سراب فارسبان نهاوند اظهار کرد: استاندار همدان بر تقویت حوزه گردشگری بهعنوان محور اصلی توسعه استان تأکید بسیاری دارند و این رویکرد، فرصتهای ارزشمندی را برای جذب سرمایهگذاری، افزایش ظرفیتهای استان و رونق اقتصادی فراهم کرده است.
وی با اشاره به رهنمودهای مقام معظم رهبری در نامگذاری سالها عنوان کرد: در ۲۴ سال گذشته، ۱۴ سال به مسائل اقتصادی و چند سال اخیر به موضوع تولید اختصاص یافته است که این نشاندهنده راهبرد کلان کشور در رفع موانع اقتصادی از طریق تولید و سرمایهگذاری است، بخش سرمایهگذاری، بهویژه در حوزه گردشگری، یکی از ارکان حیاتی این مسیر است که باید مورد توجه و حمایت ویژه قرار گیرد.
معاون اقتصادی استاندار همدان تاکید کرد: رئیسجمهور نیز در برنامههای دولت همواره بر حمایت از واحدهای تولیدی و جذب سرمایهگذاران داخلی و خارجی تأکید داشتهاند، در این میان، نقش مردم بهعنوان مشارکتکنندگان در توسعه اقتصادی بسیار اهمیت دارد و مجتمع گردشگری سراب فارسبان نمونهای موفق از سرمایهگذاری مردمی است که توانسته ظرفیتهای منطقهای را افزایش دهد.
وی درباره فاز دوم توسعه مجتمع گردشگری فارسبان اظهار کرد: در قالب طرح مشارکت، برنامهریزی شده است تا اعتباری بالغ بر ۵۰ میلیارد تومان برای تکمیل این پروژه جذب شود، اجرای این فاز، علاوه بر ایجاد فرصتهای اشتغال، جایگاه گردشگری شهرستان نهاوند را بیش از پیش ارتقا خواهد داد.
*ارتقاء ظرفیت اقامتی پروژه مجتمع گردشگری سراب فارسبان به ۵۲۰ تخت
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان همدان نیز از تحولات گسترده در حوزه گردشگری استان خبر داد و با اشاره به ظرفیتهای موجود در استان، گفت: استان همدان در حال حاضر ۴هزار و ۵۰۰ تخت فعال در بخش گردشگری دارد و با اجرای ۴۵ پروژه سرمایهگذاری در حال اجرا، ظرفیت تختهای اقامتی به ۷۰۰ تخت افزایش یافته و زمینهساز اشتغالزایی برای ۲هزار نفر خواهد شد.
محسن معصوم علیزاده افزود: پروژه مجتمع گردشگری سراب فارسبان با کلنگزنی فاز دوم آن، ۶۰ تخت اقامتی جدید به ظرفیت این مجموعه اضافه خواهد کرد و مجموع ظرفیت اقامتی این مجتمع به ۵۲۰ تخت ارتقا مییابد که این اقدام گامی اساسی در توسعه گردشگری منطقه و تقویت ظرفیتهای اقامتی شهرستان نهاوند است.
وی از آغاز جلسات ویژه برای ثبت سلسله سرابهای شهرستان نهاوند در فهرست آثار طبیعی جهان خبر داد و افزود: این جلسات به دستور ویژه وزیر میراث فرهنگی و با پیگیری نماینده شهرستان نهاوند آغاز شده است که تحولی بزرگ در حوزه زیرساختی و گردشگری شهرستان و استان ایجاد خواهد کرد و توجه گردشگران داخلی و خارجی را به جاذبههای طبیعی این منطقه جلب میکند.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان همدان تاکید کرد: اقداماتی نظیر اجرای پروژههای سرمایهگذاری، ارتقای ظرفیت اقامتی مجتمعهای گردشگری و ثبت جهانی آثار طبیعی، علاوه بر رشد اقتصادی منطقه، جایگاه همدان را بهعنوان یکی از قطبهای مهم گردشگری کشور بیش از پیش تقویت خواهد کرد.
انتهای پیام/