۲۶ / فروردين / ۱۴۰۴ - 15 April 2025
20:26
کد خبر : 9679889
۰۰:۰۳

۱۴۰۴/۰۱/۲۵

یادواره و مراسم گرامیداشت ۱۰۰۰ شهید اصناف استان قم در سال جاری برگزار می شود

رئیس اتاق اصناف استان قم از برگزاری دومین آئین گرامیداشت ۱۰۰۰ شهید دوران دفاع مقدس اصناف با همکاری بسیج اصناف استان در سال جاری خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از قم،  امیر پوریزدی و جواد پورنجاتی رئیس و نائب رئیس اتاق اصناف مرکز استان به همراه سرهنگ پاسدار حسین حسن‌پور رئیس سازمان بسیج اصناف استان با حجت‌الاسلام لقمان پور مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان در دفتر ایشان دیدار و گفت‌وگو کردند.

امیر پوریزدی رئیس اتاق اصناف استان در این جلسه با تاکید بر تکریم و بزرگداشت مقام شهدا اظهار کرد: آرامش امروز کشور‌ را مدیون مردانی هستیم که جان شیرین خود را در طبق اخلاص قرار داده و برای دفاع از کیان کشور راهی جبهه شدند.

رئیس اتاق اصناف استان افزود: برای دومین بار است که تصمیم گرفته شده اتاق اصناف با همکاری بسیج اصناف استان یادواره یک هزار شهید اصناف را برگزار کند.

وی تصریح کرد: تلاش خواهیم کرد با همکاری مجموعه‌های مختلف بزرگداشت شایسته‌ای را برای مقام شهدای عزیز صنفی استان برگزار کنیم.

سرهنگ حسین حسن پور نیز در ادامه این جلسه با اشاره به برگزاری این برنامه گفت: یادواره شهدای اصناف استان قم اواخر شهریور یا مهرماه سال جاری برگزار خواهد شد و تلاش خواهیم کرد برنامه‌‌ ای در خور و با غنای محتوایی داشته باشیم.

حجت‌الاسلام لقمان‌پور نیز در پایان این جلسه از اعلام آمادگی این اداره کل در برگزاری یادواره شهدای اصناف خبر داد و این کار را در راستای اجرای فرمایشات مقام معظم رهبری دانست‌.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید