به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از خراسان جنوبی، سید محمدرضا هاشمی استاندار خراسان جنوبی در کارگروه اشتغال استان ضمن تقدیر از تلاشهای صورتگرفته در سال ۱۴۰۳، از کسب نتایج مثبت در حوزه اشتغال و کاهش تورم خبر داد و گفت: نام زیبای خراسان جنوبی امروز در رسانه ملی مطرح میشود و این نشان از ثمر دادن تلاشهای مجموعه استان است.
وی با بیان اینکه خراسان جنوبی در سال گذشته جزو استانهای موفق در حوزه اشتغال بود، افزود: اگر خروجی مشخصی حاصل نمیشد، باید پاسخگو میبودیم اما خوشبختانه امروز در مسیر رشد قرار داریم.
استاندار با اشاره به سفر اخیر هیئت اقتصادی استان به کشور افغانستان، این سفر را نقطه عطفی در تقویت روابط تجاری و اقتصادی دو کشور دانست و تصریح کرد: در سفر به هرات، جلسات متعدد و ثمربخشی با مسئولان و تجار برگزار شد و مقامات و فعالان اقتصادی افغانستان استقبال خوبی از ظرفیتهای استان داشتند.
هاشمی ادامه داد: در سال گذشته، بیش از ۳۸ درصد صادرات کل کشور به افغانستان از طریق مرز ماهیرود انجام شد که بیانگر موقعیت راهبردی استان در حوزه تجارت با افغانستان است.
وی با اشاره به ظرفیتهای متنوع استان در حوزههای کشاورزی، صنایع دستی، انرژیهای تجدید پذیر، گردشگری سلامت، داروسازی و مشاغل خانگی گفت: استان خراسان جنوبی در تولید زعفران، گیاهان دارویی و فرآوردههای مرتبط، دارای مزیت رقابتی در سطح ملی و بینالمللی است.
هاشمی گفت: در سفر به هرات بر آمادگی استان برای صادرات نوشیدنیهای زعفرانی و دارویی تأکید شد.
استاندار از وجود ظرفیتهای فراوان استان در حوزه گردشگری سلامت و درمان خبر داد و افزود: بیش از ۸۰ درصد داروهای مصرفی در افغانستان، از ایران تأمین میشود و زیرساختهای درمانی استان و اشتراک زبانی و فرهنگی، این استان را میتواند به مقصدی مناسب برای گردشگری درمانی تبدیل کند.
هاشمی، تکمیل جاده مرزی ماهیرود به ولایت فراه افغانستان را از اولویتها دانست و گفت: برگزاری نمایشگاه مشترک معرفی توانمندیهای خراسان جنوبی و افغانستان در خردادماه با حضور تجار و سرمایهگذاران دو کشور در استان در حال پیگیری است.
وی خطاب به مدیران دستگاه های اجرایی استان تأکید کرد: از همین امروز باید سهم استان از اعتبارات ملی را پیگیری کنید چون اعتبارات شناور زیادی وجود دارد که اگر مدیران پیگیری و جذب نکنند به مردم استان کملطفی کردند.
هاشمی بیان کرد: اعتبارات استانی ۱۴۰۴ براساس میزان جذب و عملکرد دستگاهها توزیع خواهد شد و این بار تخصیصها بر اساس کارایی و نتیجهگرایی صورت میگیرد، نه صرفاً بودجهریزی کلیشهای.
وی از دهیاریها خواست در ایجاد اشتغال پایدار در روستاها تلاش مضاعف داشته باشند و متذکر شد: سرمایهگذاری در صنایع دستی، مشاغل خانگی و فرآوری محصولات معدنی و کشاورزی باید مورد حمایت کامل قرار گیرد.
انتهای پیام/