به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، مجتبی بیرانوند در اولین جلسه شورای ترافیک شهرستان نهاوند در سال جاری با اشاره به نقش بیبدیل فعالیتهای فرهنگی در ارتقاء ایمنی راهها اظهارکرد: پویش فرهنگی «نه به تصادف» نشانگر آن بود که راه حل اساسی برای مقابله با حوادث جادهای، از مسیر فرهنگسازی همگانی میگذرد، این فرهنگسازی باید از سنین پایه، حتی از مهدکودکها، آغاز شود تا نسل آینده شاهد رانندگان قانونمند با رفتار ترافیکی مسئولانه باشیم.
وی با ابراز نگرانی از برخی رفتارهای نادرست رانندگی در سطح شهر افزود: متأسفانه شاهد پارک دوبله و گاهی حتی پارک سهگانه در خیابانهای اصلی شهر هستیم که علاوه بر اخلال در ترافیک، موجب نارضایتی شهروندان میشود و خطر تصادفات را افزایش میدهد. همه مسئولان موظفند با جدیت پیگیر چنین تخلفات و معضلات باشند.
فرماندار نهاوند بیان کرد: یکی از مسائل مهم شهر، ساماندهی پارک خودروها و استفاده از پارکبانها است، لازم است از خودروهای دوربیندار پلاکخوان برای رصد و کنترل بهتر تخلفات پارک در اماکن ممنوع بهره ببریم تا نظم عبور و مرور بهبود یابد.
وی پیشنهاد کرد: تیمی متشکل از دفتر فنی استانداری، راهداری استان و شهرستان و شهرداری نهاوند تشکیل شود و با حضور میدانی در معابر پرتردد، نقاط بحرانی ترافیکی را شناسایی کنند تا تصمیمات شورای ترافیک بر مبنای نظر کارشناسی اتخاذ شود.
بیرانوند به ضرورت بروزسانی و نصب علائم راهنمایی و رانندگی در معابر شهر اشاره کرد و تصریح کرد: با تجهیز و نوسازی تابلوهای هشداردهنده و راهنمایی، میتوان سطح آگاهی رانندگان را افزایش داد و آمار تصادفات را کاهش داد.
فرماندار نهاوند گفت: نیروی انتظامی، اداره صمت و شهرداری موظفند نظارت دقیقی بر اصناف داشته باشند و با فروشندگانی که با قرار دادن علائم و موانع مقابل مغازه خود باعث سد معبر و اختلال در عبور و مرور میشوند، قاطعانه برخورد کنند.
وی تاکید کرد: تمام طرحها و مصوبات مرتبط با ساماندهی ترافیک باید پیش از اجرا، بهطور دقیق کارشناسی شود تا پس از گذشت چند ماه شاهد مشکلات جدید نباشیم، هدف ما شهری ایمن، با ارتقای رفتارهای ترافیکی و کاهش حوادث رانندگی است که بدون همکاری و عزم جمعی دستگاهها ممکن نخواهد شد.
بیرانوند اظهار کرد: نگرانی به حق مردم از وضعیت نابسامان بعضی محورهای پرتردد، به ویژه مسیر میدان ۲۲ بهمن تا میدان ۱۷ شهریور ناشی از پارکهای دوبله و سهگانه است و باید با راهکارهای تخصصی رفع شود، تجهیز شهر به پارکبان، خودروهای پلاکخوان و اعمال نظارت موثر، از ملزومات حل ریشهای این معضلات است.
وی تاکید کرد: در نهاوند، هر جا امور به صورت علمی و کارشناسی پیش رفته، رضایت مردمی نیز بهدنبال آن حاصل شده است، همگی با همکاری و همدلی میتوانیم شهری ایمن، منظم و برخوردار از فرهنگ ترافیکی مطلوب بسازیم.
*اتصال ۳۸ دوربین جدید به اتاق پایش شهرداری نهاوند
شهردار نهاوند نیز در این جلسه از تحولات زیرساختی مهم در حوزه مدیریت شهری این شهرستان خبر داد و با اشاره به اهمیت ارتقای ایمنی و نظارت شهری، اظهار کرد: بهزودی ۳۸ دستگاه دوربین جدید به اتاق مانیتورینگ شهرداری نهاوند متصل خواهد شد.
مجید یوسفینوید افزود: این اقدام در راستای افزایش پوشش نظارتی و بهبود مدیریت عبور و مرور در معابر شهری انجام شده است، تا بتوان از طریق رصد لحظهای و تصاویر باکیفیت، در مواقع ضروری واکنش سریعتری نسبت به حوادث و تخلفات احتمالی داشت.
وی با اشاره به لزوم استفاده از فناوریهای نوین، افزود: این دوربینها بهروز شده و در روزهای آینده به سامانه مرکزی پایش متصل میشوند تا نظارت دقیقتری بر تردد و امنیت مناطق مختلف شهر فراهم شود.
شهردار نهاوند از تعمیر و به روز رسانی دو دستگاه دوربین سرعتسنج موجود در سطح شهرستان خبر داد و گفت: دو دستگاه دوربین سرعتسنج موجود در سطح شهرستان تعمیر و به روز رسانی کنترل سرعت در محورهای پرتردد با دقت بیشتری انجام گیرد و از بروز تخلفات پرخطر پیشگیری شود.
وی از بازگشایی خیابان ظفری برای اجرای طرح تعریض خبر دادو اظهار کرد:در این راستا چند پلاک از خیابان ظفری و آزادگان تملک شده تا این خیابان های مهم، عرض کافی برای روانسازی ترافیک پیدا کنند.
یوسفینوید از اجرای ۱۸۰ کیلومتر آشکارسازی سرعتکاهها و جداول سطح شهر بیان کرد: هدف آن افزایش ایمنی و تسهیل در تردد شهروندان است.
وی افزود: توسعه تجهیزات ترافیکی، از جمله افزایش تعداد چراغهای راهنمایی در چهارراه آزمایشگاه از یک به دو دستگاه، گامی مهم در بهبود نظم عبور و مرور است.
شهردار نهاوند خاطرنشان کرد: شهرداری نهاوند با تکیه بر تکنولوژی و توسعه زیرساختها، تلاش دارد محیطی امنتر و پویا برای شهروندان فراهم کند و در این مسیر، همراهی و همکاری مردم عامل مهمی برای موفقیت این طرحها است.
انتهای پیام/