به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از کردستان، در دل هر جامعهای، جایی که امید و تلاش دست در دست هم میدهند تا فردای بهتری بسازند، کارگران به عنوان ستونهای اصلی اقتصاد و پیشرفت ایستادهاند، آنها با دستان پینهبسته و دلهای پر از انگیزه، پایهگذار تحولاتی هستند که سایهاش بر تمامی عرصههای زندگی جامعه گسترده میشود.
این افراد با تلاش شبانهروزی و فداکاریهای بیوقفه، چرخههای اقتصادی را به حرکت درمیآورند و بدون هیچگونه چشمداشتی، آیندهای روشنتر برای نسلهای آینده رقم میزنند و اگر بخواهیم به حقیقت نگاهی بیاندازیم، در هر دانه خاکی که بر سطح این سرزمین قرار دارد، ردپای کارگران و دستهای پرتوانشان به چشم میخورد.
در این میان از ۱۱ اردیبهشتماه که بهعنوان هفته کار و کارگر نامگذاری شده، فرصتی است تا نگاهها به این قشر عظیم و تاثیرگذار جلب شود، روزی که به یاد کارگرانی که با خوندل و تحمل سختیها، سعی در برپایی صنعتی پویا و اقتصادی کارآمد دارند، گرامی داشته میشود و در این روز، باید نگاهی عمیقتر به ارزشهای نهفته در دل این واژه ساده و در عین حال سنگین یعنی کارگر بیاندازیم واژهای که هرچند در ظاهر ممکن است به معنای سختی و رنج باشد، اما در بطن خود حکایت از تلاش، اراده و پایمردی دارد.
در این راستا، تحقق اشتغال پایدار و کاهش بیکاری، از مهمترین مسائلی است که باید در دستور کار مسئولان و برنامهریزان قرار گیرد و یکی از راههای مهم برای رسیدن به این هدف، سرمایهگذاری در مناطق مختلف کشور است.
سرمایهگذاریهایی که نه تنها به شکوفایی اقتصادی منطقهها کمک میکنند، بلکه با ایجاد فرصتهای شغلی بیشتر، میتوانند به کاهش چشمگیر نرخ بیکاری در آن مناطق کمک کنند و این امر علاوه بر اینکه به رشد و توسعه ملی کمک میکند، باعث تقویت انگیزه و امید در دل جوانان و کارگران میشود تا در مسیر تولید و توسعه کشور گام بردارند.
حداقل رسیدن نرخ بیکاری
کامبیز حسینپناهی از کارگران مشغول در لاستیک بارز بیان کرد: من ۹ سال است که در شرکت بارز کار میکنم و بالغ بر یک هزار و ۱۰۰ نفر نیروی مستعد در این کارخانه مشغول به کار هستند و سهم بسزایی را در اشتغال استان دارند.
وی تأکید داشت: اگر چند کارخانه دیگر نیز در این استان فعال بود، بدون شک شاهد به حداقل رسیدن نرخ بیکاری در استان و شهرستان بودیم.
وی اذعان داشت: بنا به فرموده رهبر معظم انقلاب در تبیین شعار سال به نام سرمایهگذاری برای تولید، از مسئولان انتظار میرود، با به روی کار آوردن متخصصان بومی و مجرب در بسیاری از زمینهها و جذب سرمایهگذاران داخلی و خارجی زمینهٔ تولیدات داخلی را در کشور تحقق بخشیده و بیفزایند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: اگر با عزم مشترک دولت و ملت و با تکیه بر توان داخلی پیش برویم، میتوانیم هم تورم را کنترل کنیم و هم زمینههای رشد پایدار تولید را فراهم سازیم؛ رشدی که ثمرهاش به همه مردم خواهد رسید.
تجلی استعدادها و سرمایه انسانی تلاشگر
مدیر بهرهبرداری کارخانه لاستیک بارز کردستان تشریح کرد: بدون تردید رمز پیشرفت و توسعه پایدار یک کشور و تمدنش در تجلی استعدادها و سرمایه انسانی تلاشگر و کارآمد، قوت و قدرت جسم، شور و نشاط و امید، اندیشه خلاق و نبوغ سرشار است و کارگر بهعنوان نیروی محرکه چرخه اقتصاد نقش بزرگی در این عرصه دارد.
ادریس رحمانی اظهار نمود: کارگران بازوان حرکت هر جامعهای بهسوی رشد، تعالی و شکوفایی هستند بی شک همه پیشرفتهای حاصل در مسیر زندگی نشئتگرفته از رشد و پویایی فکر و گسترش اندیشهورزی است و در هر جامعهای که از فرصت اندیشه و بازوی هنرمند کارگران بهتر استفاده شود توسعه و پیشرفت، رونقی دوچندان دارد.
رحمانی در پایان خاطرنشان کرد: همانگونه که در اقتصاد باید رقابت وجود داشته باشد، کارگران نیز برای انتخاب شغلی در شأن خود، قدرت انتخاب داشته باشند، باید شرایطی فراهم شود تا کسانی که به دنبال سرمایهگذاری هستند آینده روشنی را پیش روی خود مشاهده کنند، تکیه دولت و مجلس از لحاظ اجتماعی و سیاسی بر قشر عظیم کارگران کشور است.
انتهای خبر/