۱۵ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 05 May 2025
00:39
کد خبر : 9685166
۱۵:۳۰

۱۴۰۴/۰۲/۱۴

اشک‌ها و لبخندها با حضور پرچم سبز رضوی در روستاهای محروم شهرستان نهبندان

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از خراسان جنوبی، این روزها خراسان جنوبی همانند دیگر نقاط کشور معطر به عطر آستان مقدس و ملکوتی امام رئوف حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) شده و هر جایی که پا می‌نهیم، همه شهرها و روستاها حتی دورافتاده‌ترین و محروم‌ترین نقاط استان، زیر سایه خورشید ثامن الحجج قرار دارد.

 خادمان آستان قدس رضوی در میان اشک‌های شوق و لبخند مردم و سلام و صلوات بر امام رئوف وارد روستاهای محروم گرو، پنهانی، هیرد، میغان و چاهداشی در شهرستان نهبندان رفتند و فضای این روستاهای مذهبی را عطرآگین به عطر رضوی کردند. 

به رغم آن که سه روستا در مسیر سخت قرار داشتند و بیش از ۴۰ کیلومتر آن جاده خاکی و با پیچ و خم زیاد بود اما کاروان خدام حرم رضوی خود را به آنجا رساندند تا هدایای متبرک رضوی را تقدیم روستاییان کرده و دل های آنها را راهی مشهدالرضا کنند.

یکی از خانم های روستای هیرد با دیدن خادمان حرم که از بارگاه ملکوتی توس آمده اند اشک هایش بی واسطه گونه هایش را نوازش می‌کند می توان از حال و هوای دلش فهمید دلتنگ امام رئوف شده و یا رضا یا رضا زمزمه می کند.

بعد از آرام شدن به کنارش می روم از حال دلش می پرسم اینگونه می گوید در سن ۲۹ سالگی دچار بیماری سرطان بدخیم شدم برای عمل مشهد رفتم قبل از انجام عمل به امام رضا(ع) متوسل شدم.

این خانم با اینکه بغض گلویش نمی گذاشت به خوبی صحبت کند ادامه داد: اکنون به امید خدا حالم خوب است و ۱۴ ماه به زیارت امام هشتم نرفتم عصر روز قبل خیلی دلم گرفته بود با خودم گفتم یا امام رضا(ع) قربونت برم، امام مهربانم تولدت نزدیک است کاش با بچه هایم می‌آمدم پابوست.

این خانم اشک هایش را پاک می کند و می گوید: ولی گویا امام من سریع تر از آن چیزی که فکر کنم صدای قلب شکسته من را شنید و قلب من در حرم امام هشتم پاک و طهارت شده و قلب طاهر من را صدایش شنیده است و خادمان ایشان با پرچم تبرک به دیدن ما آمدند ولی ای کاش می توانستم به پابوست می‌آمدم ولی مقدمات این سفر فراهم نیست.

در روستای دیگری پسر بچه ۹ ساله که هق هق گریه می کرد با خود می گوید یا امام رضا دوستت دارم، خیلی دلتنگتم میشه من را بپذیری بیام حرمت...

در سمت دیگر نیز مادربزرگ با عصا به دست در حالی که به سختی توان بلند شدن داشت برای عرض ادب و سلام به امام هشتم از جای خود بلند شد و با اشک بر گونه هایش با ذکر یا امام رضا پرچم سبز رضوی بوسید.

یا پیرمردی که با دانه های تسبیح در دست به استقبال خادمان حرم رضوی و پرچم منور امام هشتم می رود و لحظاتی در کنار پرچم با امام رضا(ع) خلوت و دردودل می کند.  

دلتنگی در چشمان تک تک اهالی موج می‌ به خوبی می‌توان فهمید که پرسش های مکرر دختر بچه برای حضور خدام رضوی برای اولین بار در روستایش نشان از شوق درونش دارد.

کوچک و بزرگ و پیر و جوان فرقی ندارد اینجا دل‌ها متبرک می‌شود و هر قطره اشکی که از چشمان یکایک این مردم جاری است؛ نشانه ارادت به امام رضا(ع) و توسل به این امام همام است.

خادمان امام رضا(ع) بعد از پرچم گردانی و معطر کردن فضای روستاها به عطر رضوی، به تمام اهالی روستا نمک، نبات و گلاب تبرک و به کودکان این مناطق اسباب بازی هدیه دادند. 


گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید