۱۸ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 08 May 2025
13:12
کد خبر : 9686108
۱۹:۱۵

۱۴۰۴/۰۲/۱۷
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه مینودشت:

وجود شریف امام رضا(ع) در ایران باعث گسترش مذهب تشیع در کشور شد/مردم داری و کمک به ایتام از ویژگی های بارز امام هشتم بود

حجت الاسلام یازرلو گفت: زندگی امام رضا گواه روشنی از پذیرش عالمانه قضا و قدر الهی و رضایتمندی بدان بوده است. آن حضرت همان طوری که خود اهل رضایت به رضای الهی بود، دیگران را نیز بدان دعوت می‌کرد

وجود شریف امام رضا(ع) در ایران باعث گسترش مذهب تشیع در کشور شد/مردم داری و کمک به ایتام از ویژگی های بارز امام هشتم بود

به گزارش خبرگزاری بسیج از گلستان؛ حجت الاسلام یازرلو مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه مینودشت در مراسم جشن میلاد حضرت علی بن موسی الرضا(ع) در جمع کارکنان کارکنان پایور و وظیفه و جمعی از پیشکسوتان  سپاه مینودشت گفت: بی تردید یکی از عوامل گسترش مذهب تشیع در کشور و پیروی از مکتب اهل بیت(ع) وجود این امام بزرگوار است. ایشان مانند دیگر پیشوایان معصوم  به زیور فضایل اخلاقی و کمالات نفسانی آراسته و در این راه رفتارش الگو سرمشق دیگران بود.

حجت الاسلام یازرلو اذعان داشت : زندگی امام رضا گواه روشنی از پذیرش عالمانه قضا و قدر الهی و رضایتمندی بدان بوده است. آن حضرت همان طوری که خود اهل رضایت به رضای الهی بود، دیگران را نیز بدان دعوت می‌کرد و می‌فرمود: بهترین بندگان کسانی هستند که اهل مقام رضا هستند.

وی تصریح کرد: در روایت است که: از امام رضـا علیه السلام  دربـاره بهتـریـن بنـدگـان سـوال شـد. فـرمـودند: آنان که هر گاه نیکـى کنند خـوشحال شوند و هرگاه بدى کنند آمرزش خـواهند و هر گاه عطا شـوند شکرگزارند و هر گاه بلا بینند صبر کنند و هرگاه خشم کنند در گذرند

مسئول نمانیدگی ولی فقیه در سپاه مینودشت افزود: صدقه پنهانی ، مردم‌داری و کمک به ایتام و فقرا بدون این که فردی متوجه شود بود. از ویژگی های بارز امام هشتم شیعیان است.

انتهای پیام/

مهدی قوانلو
خبرنگار: مهدی قوانلو

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید