به گزارش خبرگزاری بسیج از گلستان؛ خانم خديجه کیائی فارغالتحصیل در رشته مهندسي صنایع صنعتی ، از کارآفرینان فعال شهرستان کردکوی در مصاحبه با خبرگزاری بسیج گفت: بعد از فارغ التحصیلی دانشگاه ، تصمیم گرفتم که به شغل و یا حرفه ای در زمینه رشته تحصیلی خود رجوع کنم و همین باعث شد تا به کار کشاورزی و کشت گیاهان دارویی در محله خودم یعنی محله ولاغوز شهرستان کردکوی مشغول شوم و اکنون حدود ۱۰ سال میشود که در زمینه گیاهان دارویی و ۵ سال هم در زمينه گل های آپارتمانی دارم فعالیت و کار میکنم.
خانم کیائی از چگونگی آغاز کار خود میگوید: ابتدا کار خود را از کشت گیاهان دارویی در زمین شروع کردم و بعد از آن گیاهان دارویی را در داخل استان میفروختم و بعضی وقت ها هم به خارج از استان ارسال میکردم و پس از راه اندازی عطاری به فرآوری گیاهان دارویی که با دستگاه خشک کن انجام میشود مشغول شدم. در کنار فرآوری همزمان از دستگاه خشک کن برای خشک کردن انواع میوه ها و سبزی ها هم استفاده میکنم ، در حقیقت میتوان گفت که بنده یک کارگاه تولیدی خشک کن هم دارم.
کارآفرین فعال شهرستان کردکوی به تأسیس شرکت تعاونی و راه اندازی گلخانه در زمینه فعالیت خود اشاره کرد و افزود: در حین کار توانستم شرکت تعاونی سلامت گستر گلشهر (شرکت تولید و توزیع گیاهان دارویی) را تأسیس کنم و موفق شدم همزمان برای تولید نشاء و قلمه گیاهان دارویی ، گلخانه ای را راهاندازی کنم و اکنون علاوه بر تولید نشاء و قلمه گیاهان دارویی در این گلخانه ، گیاهان آپارتمانی و گلدار هم تولید میکنم.
خانم کیائی با بیان اینکه قصد دارم در آینده کارگاه بسته بندی گیاهان دارویی تأسیس و گلخانه ای بزرگتر را راهاندازی کنم ، به میزان تولیدات خود اشاره کرد و گفت: در حال حاضر حدود ۲۵۰۰ متر زمین زیر کشت گیاهان مریم گلی ، اسطوخودوس ، نعنا ، به لیمو و .. قرار دارد و حدود ۲۰۰۰متر زمین هم زیرکشت سیاهدانه است.
وی در ادامه هدف ، تلاش و پشتکار و خستگی ناپذیری را سه اصل مهم کار آفرینی دانست و تصریح کرد: در هر کار و حرفه ای چالش هایی نیز وجود دارد ، به عنوان مثال نبود زمین اجاره ای مناسب برای کشت گیاهان دارویی ، شرایط آب و هوایی ، نوسانات قیمت (کاهشی) در فروش محصول و همکاری نکردن ادارات مربوطه از چالش های حرفه من می باشد ، اما بنظر من یک کارآفرین موفق باید برای رسیدن به اهداف خودش بر چالش ها غلبه کند و اگر خوب و به طور خستگی ناپذیر کار خود را در جهت اهدافش ادامه دهد قطعا به نتیجه دلخواه خواهد رسید.
خانم خديجه کیائی ضمن اشاره به یکی از جنبه های مورد علاقه کار خود در پایان کارآفرینی در بسیج را تعریف کرد: یکی از جنبه های مورد علاقه کارآفرینی شغل بنده این است که توانستم در کنار خودم چند نفر را به کار مشغول کنم. به نظرم بسیج (با توجه به شرایط) از فرصت بیشتری برای ایجاد اشتغال و کارآفرینی نسبت به سایر حوزه ها برخوردار است. از آنجا که اشتغال ، گام اول کـارآفرینی اسـت ، لذا به شکل بالقوّه ، امکان بـروز فـعالیت کارآفرینانه در بسیج مهیّا خواهد بود. این امر به ویژه در حوزۀ کارآفرینی ارزشی (اجتماعی یا غیر انـتفاعی) کـه طی فرایند آن با خـلق یـا انجام عمل نوآورانه ، عدۀ زیادی در جامعه از منافع آن بهره مند می شوند و در حوزۀ فعالیت سازمانهای مردم نهاد است ، چشمگیر است.
انتهای پیام/