۲۲ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 12 May 2025
13:22
کد خبر : 9687089
۲۱:۲۱

۱۴۰۴/۰۲/۲۱

فرماندار: راهداری خوزستان جوابگوی تلفات جاده‌ای شوش باشد

فرماندار شوش با انتقاد از وضعیت نامناسب جاده‌های این شهرستان و بروز حوادث متعدد در این محورها گفت: اداره‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خوزستان باید پاسخگوی تلفات جانی و خسارت‌های مالی وارد شده به شهروندان شوش به دلیل خرابی جاده‌ها باشد.

امید صبری پور روز یکشنبه در نشست شورای ترافیک شوش در سالن نشست‌های فرمانداری این شهرستان با اشاره به تصادف روز گذشته شوش که منجر به مرگ ۲ نفر از شهروندان شد، به بازماندگان این حادثه تسلیت گفت.

وی با انتقاد از بی‌تفاوتی اداره کل راهداری خوزستان نسبت به ایمن سازی جاده‌های شهرستان شوش ادامه داد: موضوع نا ایمن بودن جاده‌های شوش و ترک فعل دستگاه‌های متولی بدون هیچ اغماضی در دستور کار است.

فرماندار شوش با اشاره به پیگیری‌های فراوان برای انجام کار جدی در ایمن سازی و تعریض جاده‌های این شهرستان گفت: کارهای مثبتی در بخش راهداری به زودی رقم خواهد خورد که می‌تواند منجر به تحول در این زمینه شود.

وی با تأکید بر لزوم اولویت‌بندی طرح‌های راه‌سازی در شهرستان شوش اظهار کرد: تلاش‌هایی برای جذب اعتبار و ترمیم جاده‌های این شهرستان انجام شده، اما ضروری است مطالعات فنی در این زمینه به‌صورت کامل انجام و آماده ارائه باشد.

امیر ضیغمی
خبرنگار: امیر ضیغمی

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید