به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از کردستان، سارا طالبی چهارشنبه شب در نشست خبری با اصحاب رسانه استان، بر لزوم توجه ویژه به مسئله هویت زن ایرانی در شرایط امروز جامعه تأکید کرد و اظهار داشت: امیدوارم این نشست، مقدمهای باشد بر همافزایی بیشتر و گفتمانسازی مؤثر در حوزه زن و خانواده.
مدیر مرکز راهبری و هماهنگی امور بانوان سازمان تبلیغات اسلامی با اشارهای کوتاه به سوابق علمی و خانوادگی خود گفت: مادر چهار فرزند هستم، در رشته مهندسی کامپیوتر تحصیل کردهام، همچنین دارای مدرک کارشناسی ارشد مدیریت رسانه و دکتری ارتباطات هستم، تحصیلات حوزوی را نیز در کارنامه دارم و عمده تمرکزم در سالهای اخیر، بر مطالعات و تدریس در حوزه فضای مجازی و هویت زنان در بستر رسانه بوده است.
وی با تشریح اهداف و رویکردهای کلان سازمان تبلیغات اسلامی در حوزه بانوان، گفت: در جریانشناسی مسائل بانوان در عرصه فرهنگی کشور، به این جمعبندی رسیدیم که اصلیترین چالش، مسئله هویت زن مسلمان ایرانی است؛ هویتی که در سالهای اخیر کمتر روایت شده، تبیین نشده و نیازمند بازسازی است.
طالبی با اشاره به دو راهبرد کلیدی طراحیشده در مرکز متبوع خود تحت عنوان فناوری روایت و فناوری گفتوگو، افزود: در پاسخ به هجمههای رسانهای متنوع علیه دختران و زنان ایرانی، باید گفتمان روایت زن پیشرو، مجاهد و موفق ایرانی را تقویت کنیم و در کنار آن، مهارت گفتوگو بین قشر نخبگانی و عموم جامعه تقویت شود تا فاصلهی فکری موجود کاهش یابد.
مدیر مرکز راهبری امور بانوان سازمان تبلیغات، همچنین با اشاره به تجربه موفق برگزاری دوره بانوی مجاهد در ۲۸ استان کشور، گفت: این دوره در سه محور محتوایی، مهارتی و عملیاتی طراحی شده است و به دنبال آن است که زنان فعال و دغدغهمند بتوانند هم روایتگر باشند و هم در فضای عمومی جامعه، گفتگویی اثرگذار را شکل دهند.
وی با ذکر نمونههایی از اقدامات میدانی این طرح، از جمله ساخت کلیپهایی در موضوعاتی، چون سقط جنین، طلاق و آسیبهای اجتماعی، تأکید کرد: بانوان توانستهاند از دل جامعه، مسائلی را با مردم در میان بگذارند و تجربههای موفقی از اثرگذاری اجتماعی را رقم بزنند.
طالبی در ادامه با استناد به فرمایشات مقام معظم رهبری درباره زن مجاهد ایرانی بهعنوان «معلم ثانیه بشریت»، گفت: زن مسلمان ایرانی امروز باید خود را واجد یک ماموریت تمدنی بداند. روایتهایی، چون زندگی شهیده فاطمه اسدی یا زنان ایثارگر کردستان، باید در قالبهایی، چون انیمیشن، پادکست، تئاتر و هنرهای سنتی مانند پردهخوانی، بازتولید و در اختیار نسل جدید قرار گیرد.
وی در پایان این نشست بر ضرورت طراحی اقدامات مکمل فرهنگی ـ رسانهای در استان کردستان تأکید کرد و اظهار امیدواری نمود که این استان، به عنوان یکی از پیشگامان گفتمانسازی در حوزه زن و خانواده، الگوی موفقی برای دیگر مناطق کشور باشد.
انتهای خبر/