۲۵ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 15 May 2025
21:10
کد خبر : 9687798
۰۸:۰۹

۱۴۰۴/۰۲/۲۵

بیش از ۱۰۰۰ طرح تحقیقاتی در علوم پزشکی اردبیل ثبت شد

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، گفت: سال گذشته بر اساس آمارهای ثبت شده، یک‌هزار و هشت طرح تحقیقاتی و پایان‌نامه در دانشگاه علوم پزشکی اردبیل ثبت شده است.

بیش از ۱۰۰۰ طرح تحقیقاتی در علوم پزشکی اردبیل ثبت شد

به گزارش خبرگزاری بسیج اردبیل، فرهاد پورفرضی ظهر امروز در نشست ترجمان دانش و طرح‌های پایان یافته تحقیقاتی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، اظهار داشت: ارائه گزارش در راستای طرح‌های تحقیقاتی و نتایج پژوهش‌ها باید به زبان عامه فهم باشد تا مردم جامعه از این پژوهش‌ها و یافته‌های تحقیقاتی مطلع شوند.

وی با اشاره به اینکه بخشی از این تحقیقات بنیادی و بخشی نیز کاربردی است، افزود: سال گذشته بر اساس آمار ثبت شده یک‌هزار و هشت طرح تحقیقاتی و پایان‌نامه در دانشگاه علوم پزشکی اردبیل ثبت شده که 501 مورد از آنها تحقیقاتی و 507 مورد نیز پایان‌نامه بوده است.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی اردبیل با بیان اینکه نتیجه این میزان طرح‌های تحقیقاتی 422 مقاله چاپ شده در سامانه‌های بین‌المللی است، تصریح کرد: اغلب این پایان‌نامه‌ها و مقاله‌ها در آی.اس.آی انتشار یافته است.

پورفرضی گفت: از بدو تأسیس دانشگاه سه هزار و 401 مقاله چاپ و این مقالات 85 هزار بار توسط سایر محققان استفاده شده است.

وی از وجود 283 عضو هیئت علمی دانشگاه در دانشگاه علوم پزشکی اردبیل خبر داد و خاطرنشان کرد: حاصل دستاورد تمام این هیئت علمی مقالات، پایان‌نامه‌ها و طرح‌های تحقیقاتی است که امروز به صورت ملی و بین‌المللی مشاهده می‌شود.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی اردبیل اضافه کرد: در کنار طرح‌های تحقیقاتی و فناورانه انجام شده، سال گذشته 70 واحد فناور و هشت شرکت دانش‌بنیان در دانشگاه علوم پزشکی ایجاد شده و بسیاری از نتایج تحقیقات در جشنواره‌ها ارائه شده است.

پورفرضی بیان کرد: برای اولین بار حسین واثقی از مرکز رشد اردبیل در جشنواره البرز جایزه نوبل ایرانی را از دست رئیس جمهور دریافت کرد که این موفقیت بزرگی برای دانشگاه علوم پزشکی است.

وی از ارتقای رتبه دانشگاه علوم پزشکی در بین دانشگاه‌های کشور خبر داد و یادآور شد: این دانشگاه در بین دانشکده‌های علوم پزشکی رتبه 17 و در بین دانشگاه‌های تیپ 2 از میان 25 دانشگاه، رتبه چهار را به خود اختصاص داده است.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی اردبیل از حمایت‌های مسئولان دانشگاه و وزارتخانه بهداشت از طرح‌های پژوهشی علوم پزشکی خبر داد و اظهار کرد: امیدواریم طرح‌های تحقیقاتی فناورانه در سال‌های آینده بیش از پیش ارتقا یافته و طرح‌های به مراتب بهتری را شاهد باشیم.

پورفرضی از فعالیت مرکز تحقیقات گوارش در دانشگاه علوم پزشکی خبر داد و تصریح کرد: با تلاش همکاران در حوزه معاونت بهداشت و تحقیقات، بحث ثبت سرطان در اردبیل انجام شده و این طرح که به صورت جهانی و هر چند سال در سازمان بهداشت جهانی منتشر می‌شود، از استان اردبیل نیز مقالات و طرح‌های پژوهشی ارائه شده و اردبیل بعد از گلستان در ردیف استان‌های مورد تحقیق در بیت سرطان شناخته شده است.

وی گفت: 21 هزار نفر در مرکز تحقیقات بیماری‌های گوارشی در سال گذشته و برای پیشگیری از سرطان مورد بررسی و مطالعه قرار گرفتند.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی اردبیل از فعالیت کمیته تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی نیز خبر داد و افزود: سال گذشته این کمیته توانست با کسب 2 رتبه کشوری و حضور در جشنواره رازی، جایزه‌ای جشنواره را از دستان رئیس جمهور دریافت کند.

به گزارش بسیج، در این نشست که با حضور محققان پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد، 10 طرح پژوهشی و تحقیقاتی مهم ارائه و بررسی شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید