۲۷ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 17 May 2025
16:49
کد خبر : 9688229
۱۰:۵۳

۱۴۰۴/۰۲/۲۷

پیام تبریک مدیرکل تامین اجتماعی استان البرز به مناسبت ۲۷ اردیبهشت؛ روز ملی روابط عمومی و ارتباطات

مدیرکل تامین اجتماعی استان البرز به مناسبت ۲۷ اردیبهشت؛ روز ملی روابط عمومی و ارتباطات، در پیامی این روز را تبریک گفت.

به گزارش خبرگزاری بسیج از البرز، سعدزاده مدیرکل تامین اجتماعی استان البرز، به مناسبت ۲۷ اردیبهشت؛ روز ملی روابط عمومی و ارتباطات، در پیامی این روز را تبریک گفت.

در متن این پیام آمده است؛

پیام تبریک مدیرکل تامین اجتماعی استان البرز به مناسبت ۲۷ اردیبهشت؛ روز ملی روابط عمومی و ارتباطات

روابط عمومی، آیینه شفاف اعتماد، دانایی و تعامل در هر سازمان است.

در روزگاری که ارتباط مؤثر، پایه‌گذار توسعه و تحول سازمانی‌ست، نقش روابط عمومی دیگر صرفاً اطلاع‌رسانی نیست، بلکه خلق معنا، مدیریت افکار عمومی و ساختن پلی مطمئن میان مردم و خدمت‌گزاران است.

فرارسیدن ۲۷ اردیبهشت، روز ملی ارتباطات و روابط عمومی را به تمامی فعالان پرتلاش این عرصه در تأمین اجتماعی استان البرز تبریک عرض می‌نمایم.

بی‌تردید، همت بلند، صداقت حرفه‌ای و درک عمیق شما از رسالت ارتباطی، زمینه‌ساز تقویت سرمایه اجتماعی و ارتقای اعتماد عمومی خواهد بود.

از خداوند متعال، برای همه عزیزان پرتلاش در این حوزه، سلامتی، موفقیت و سربلندی آرزومندم.

داود سعدزاده

مدیرکل تأمین اجتماعی استان البرز


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید