۲۷ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 17 May 2025
23:22
کد خبر : 9688324
۱۸:۰۱

۱۴۰۴/۰۲/۲۷
مسوول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه شهرستان البرز در دیدار با خانواده شهدای آماد؛

نقش شهدای آماد در پیروزی‌های دفاع مقدس کمتر از رزمندگان خط مقدم نیست

هم‌زمان با نزدیک شدن به کنگره شهدای آماد، حجت‌الاسلام شفیع‌خانی به همراه جمعی از پاسداران ناحیه امام رضا (ع) با حضور در منزل خانواده شهید غلامی و شهید عطیفه، ضمن گرامی‌داشت یاد و خاطره این شهیدان، از ایثار خانواده‌های آنان تجلیل کرد.

 

قزوین_ به گزارش بسیج، در آستانه برگزاری کنگره شهدای آماد، حجت‌الاسلام شفیع‌خانی، مسوول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه ناحیه امام رضا(ع) شهرستان البرز، به همراه جمعی از کارکنان این ناحیه با حضور در منزل خانواده‌های شهیدان والامقام «غلامی» و «عطیفه»، ضمن ادای احترام به مقام شامخ این شهیدان، از خانواده‌های آنان تجلیل کردند.

 

در این دیدار، حجت‌الاسلام شفیع‌خانی با بیان اینکه نقش شهدای آماد در دفاع مقدس بسیار حیاتی و سرنوشت‌ساز بود، اظهار کرد: شهدای آماد با تلاش شبانه‌روزی و پشتیبانی دقیق، ستون فقرات جبهه‌ها بودند و نقش آن‌ها در پیروزی‌های جنگ تحمیلی، کمتر از رزمندگان خط مقدم نیست.

 

وی افزود: تجلیل از خانواده‌های شهدا، تجلیل از ارزش‌های انقلاب اسلامی است. صبر، استقامت و روحیه انقلابی این عزیزان، سرمایه‌ای بزرگ برای نظام اسلامی به شمار می‌رود.

 

در ادامه، خانواده معظم این دو شهید نیز با یادآوری ویژگی‌های اخلاقی و معنوی فرزندان شهیدشان، بر حفظ راه شهدا و پشتیبانی از ولایت فقیه تأکید کردند.

 

این دیدار در چارچوب برنامه‌های فرهنگی سپاه شهرستان البرز برای گرامی‌داشت شهدای آماد و تقویت ارتباط نسل‌های امروز با آرمان‌های دفاع مقدس برگزار شد.

 

انتهای پیام/۱۰۱۲

هادی انصاری
خبرنگار: هادی انصاری

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید