به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، فرزاد جهانبین افزود: اراده و فعل خواستن برای استفاده از ظرفیتهای علمی و دانشگاهی در تراکتورسازی صرف شده و مصداق این ادعا بسیاری از نوآوریهای هست که هم در خود این مجموعه و دانشگاه اتفاق افتاده است.
وی از راهاندازی خط رباتیک در تراکتورسازی را بهعنوان کار مشترک صنعت و دانشگاه نام برد و اظهار داشت: دستیابی به تکنولوژی خط رباتیک در کشور موضوعی هایتک محسوب میشد که با همکاری مشترک تراکتورسازی و دانشگاه به مرحله دستیابی به دانش فنی و عملیاتیشدن رسید.
ارتباط صنعت و دانشگاه در کشور عمیق نیست
جهانبین ارتباط صنعت و دانشگاه در سطح کشور را رضایتبخش ندانست و تأکید کرد: الان این ارتباط عمیقی نیست و الگویی هوشمندانهای تراکتورسازی در پیش گرفته میتواند به تعمیق روابط دانشگاه و صنعت در کشور منجر
شود.
وی نسبت به عدم توجه به روابط بین دانش و صنعت و عواقب ناشی از آن هشدار داد و تصریح کرد: با روند حاکم بر توسعه علمی و رخنهای که هوش مصنوعی در سطوح مختلف جامعه بشری داشته باید نگرش واقعبینانه و هوشمندان به روابط بین بخش دانشگاهی و صنعتی صورت گیرد.
وی در پایان به روایت رئیسجمهور شهید در جلسات مختلف درباره ارتباط صنعت و دانشگاه محقق شده در تراکتورسازی اشاره و گفت: رئیسجمهور بعد از بازدید از تراکتورسازی مدام از صنعتگران و دانشگاهیان میخواست تا از این الگوی ارتباطی استفاده و پیشبرد اهداف را محقق سازند.