۳۱ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 21 May 2025
19:59
کد خبر : 9689246
۰۸:۴۶

۱۴۰۴/۰۲/۳۱
گزارش خبرنگار افتخاری بسیج از جلسه بررسی آسیب‌های اجتماعی و شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان تاکستان؛

لزوم ارائه تغییرات آماری در کاهش اعتیاد تا پایان سال

فرماندار تاکستان گفت: پیشگیری از اعتیاد و آسیب‌های اجتماعی؛ باید اولویت دستگاه‌های اجرایی باشد و در گزارشات پایان سال آمار کاهش اعتیاد باید محسوس باشد‌.

 

قزوین_به گزارش بسیج، جلسه بررسی آسیب‌های اجتماعی و شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان تاکستان به ریاست میکائیل سلمانی، فرماندار این شهرستان و با حضور حمزه‌ای، دبیر کمیسیون مبارزه با مواد مخدر استان، ذبیح‌الله باقری، معاون امنیتی، سیاسی و اجتماعی فرمانداری و جمعی از مدیران ادارات مربوطه در سالن جلسات فرمانداری برگزار شد.

 

در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر تاکستان چه گذشت؟

 

تأکید بر حضور مستقیم مسئولین و ارائه گزارش اقدامات در این زمینه

 

میکائیل سلمانی فرماندار تاکستان با تأکید بر ضرورت حضور شخص مسئولین در جلسات، اظهار داشت: این جلسات باید در اولویت دستگاه‌ها قرار گیرد، حضور مسئولین بمنزله اهمیت این موضوع میباشد.

 

 وی از مسئولین خواست در جلسه آینده شخصاً حضور و گزارش عملکرد دو ماه اخیر در این رابطه و برنامه‌ ریزی ۱۰ ماه آینده خود را ارائه کنند.

 

 فرماندار تاکستان همچنین بر ضرورت حضور سازمان برنامه و بودجه برای حمایت از برنامه‌های پیشگیری تاکستان کرد.

 

لزوم ارائه تغییرات آماری در کاهش اعتیاد تا پایان سال 

 

وی بیان کرد: پیشگیری از اعتیاد و آسیب‌های اجتماعی؛ باید اولویت دستگاه‌های اجرایی باشد و در گزارشات پایان سال آمار کاهش اعتیاد باید محسوس باشد‌.

 

سلمانی همچنین بر همکاری بین‌بخشی، اجرای برنامه‌های فرهنگی، آموزشی و ورزشی و برای پر کردن اوقات فراغت و همکاری نزدیک با خانواده‌ها را از اولویت‌های آموزش و پرورش دانست و بر آن تأکید کرد.

 

تأکید برهدف‌گذاری کاهش ۱۰ درصدی آسیب‌های اجتماعی 

 

حمزه‌ای، دبیر کمیسیون مبارزه با مواد مخدر استان، با تأکید برهدف‌گذاری کاهش ۱۰ درصدی آسیب‌های اجتماعی، با اولویت قرار دادن جمعیت دانش‌آموزی و دانشجویی، اظهار کرد: آسیب‌های اجتماعی طی ۴ سال (سالیانه ۲.۵ درصد) لازم است کاهش یابد‌

 

 وی الگوی موفق «نه به تصادف» در استان که منجر به کاهش ۴ درصدی تصادفات شد را به‌ عنوان الگویی برای کاهش آسیب‌های اجتماعی پیشنهاد کرد.

 

پرورش باید همانند آموزش در نهاد آموزش و پرورش مورد توجه باشد

 

  وی آموزش و پرورش را بعنوان سپری محکم در برابر آسیب‌های اجتماعی(اعتیاد) دانست و افزود: این نهاد با ایجاد فضایی سالم و توانمندسازی نسل جوان، می‌تواند آینده‌ای امن برای تاکستان رقم بزند.

 

دبیر کمیسیون مبارزه با مواد مخدر در ادامه یادآورشد: باتوجه به کاهش سن اعتیاد در بین دانش آموزان لزوم شناسایی سریع دانش آموز در معرض اعتیاد یا آلوده به این معضل امری اجتناب ناپذیر به جهت پیشگیری از آلودگی دانش آموزان دیگر است.

 

وی تصریح کرد: پرورش باید همانند آموزش در نهاد آموزش و پرورش مورد توجه باشد تا نتیجه مؤثر حاصل شود. و نباید صرفا آموزش در الویت این نهاد قرار گیرد.

 

نظارت بیشتر عاملی برای کاهش تخلفات،جلوگیری از کشت گیاهان ممنوعه

 

 وی همچنین بر همکاری بین‌بخشی، استفاده از ظرفیت‌های مردمی و اجرای برنامه‌های فرهنگی و آموزشی تأکید کرد و نظارت بیشتر را عاملی برای کاهش تخلفات دانست.

 

نظارت مستمر جهاد کشاورزی و برخورد با متخلفان 

 

 حمزه‌ای خواستار آموزش کشاورزان و محروم کردن متخلفان از دریافت خدمات جهاد کشاورزی شد. همچنین نظارت اداره صنعت، معدن و تجارت (صمت) بر فعالیت‌های مرتبط مورد تأکید قرار گرفت.

 

همکاری برای راه‌اندازی کمپ ماده ۱۶

 

دبیر کمیسیون مبارزه با مواد مخدر از شهرداری، سپاه، پلیس و زندان خواست برای راه‌اندازی کمپ ۱۶ اعلام آمادگی کنند و افزود: اگر یکی از این نهادها برای راه اندازی کمپ ماده ۱۶ پیشقدم شود مجوز احداث یا راه‌اندازی این کمپ را از تهران اخذ خواهم کرد و کمکهای لازم را ارائه خواهم کرد.

 

 وی با اشاره به اینکه میزان یادگیری با دیدن ۸۰ درصد و با شنیدن ۲۰ درصد است، بر اهمیت آموزش‌های بصری تأکید کرد.

 

حمزه‌ای در پایان آموزش همگانی، بازنگری فوری در برخی از قوانین را در رابطه با کاهش اعتیاد ضروری دانست.

 

انتهای پیام/۱۰۰۵

هادی انصاری
خبرنگار: هادی انصاری

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید