۰۹ / خرداد / ۱۴۰۴ - 30 May 2025
11:00
کد خبر : 9691170
۰۶:۲۹

۱۴۰۴/۰۳/۰۸

واگذاری ۸۵ واحد مسکونی به مددجویان میرجاوه

رئیس کمیته امداد شهرستان میرجاوه گفت: در سال گذشته با همکاری کمیته امداد و بنیاد مسکن، ۸۵ واحد مسکونی احداث و تحویل خانواده‌های تحت پوشش شهرستان میرجاوه شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از میرجاوه، اسماعیل بذرافشان، رئیس کمیته امداد شهرستان میرجاوه گفت:  در سال گذشته با همکاری کمیته امداد و بنیاد مسکن، ۸۵ واحد مسکونی احداث و تحویل خانواده‌های تحت پوشش شهرستان میرجاوه گردید.

وی تصریح کرد:  اعتبارات ساخت این واحدهای مسکونی از محل تسهیلات بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و همچنین کمک بلاعوض کمیته امداد امام خمینی(ره) تامین گردیده است.

بذرافشان ادامه داد:  مسکن بخش بزرگی از سبد هزینه خانوارها را تشکیل می‌دهد و تأمین سرپناه استاندارد و در شأن مددجویان که ولی‌نعمتان ما هستند از رسالت‌های مهم امداد است.

مدیر کمیته امداد شهرستان میرجاوه  بیان کرد:  تأمین مسکن، یکی از پرهزینه‌ترین خدماتی است که از سوی این نهاد به خانواده‌های تحت پوشش ارائه می‌شود، به همین دلیل نیاز به همیاری و حمایت بیشتر نیکوکاران و خیرین داریم.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید