بسیجی خدیجه نظری کارآفرین بااستعداد در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج درهندیجان اظهارداشت: بادریافت وام صد میلیون تومان و ۴ درصد کارمزد در زمینه اشتغال زایی بسیج سازندگی هندیجان موفق شدم کارگاه تولیدی صنایع دستی و کپو بافی و سنگ سخت در منزل راه اندازی نمایم و با افتخار عضو فعال در پایگاه مقاومت بسیج حضرت معصومه (س) حوزه خواهران هندیجان هستم.
وی افزود: کارهای هنری در صنایع دستی بصورت سنتی و محلی در سطح شهرستان و استانی فعالیت دارم و دراین رابطه آموزشهایی به خواهران بسیجی و علاقمند به هنر آموزش میدهم.
وی بابیان رونق اشتغال و اقتصاد گفت: یکی از اهداف در زمینه صنایع دستی، رونق این صنعت هنری و اشتغال زایی و رونق اقتصاداست که دراین رابطه توانستم تعدادی خواهر را تشویق به ادامه دراین کار نمایم.
خواهر نظری هنرمند کارآفرین عنوان نمود: در زمینه صنایع دستی چند نمایشگاه شهرستانی و استانی برپا و مقامهای برتری کسب نمودم ولی برای توسعه کار نیاز به حمایت بیشتر در زمینه اختصاص وام با کارمزد ۴ درصد دارم.
خبرنگار محمدرضاشعبانی