۱۱ / خرداد / ۱۴۰۴ - 01 June 2025
06:13
کد خبر : 9691410
۱۹:۲۹

۱۴۰۴/۰۳/۰۹

امام جمعه رامهرمز: ارتقای جایگاه استان خوزستان از طریق انعکاس ظرفیت‌ها و چالش‌ها در برنامه «ایران جان»

امام جمعه رامهرمز در خطبه‌های نماز جمعه، از برنامه ملی «ایران جان» به عنوان فرصتی مهم برای معرفی ظرفیت‌ها و رفع مشکلات استان خوزستان یاد کرد و خواستار توجه ویژه مسئولان به مسائل این استان، به‌ویژه اشتغال شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از رامهرمز، حجت‌الاسلام والمسلمین خلیلی، امام جمعه شهرستان رامهرمز، در خطبه‌های آیین عبادی-سیاسی نماز جمعه نهم خردادماه ۱۴۰۴ با تأکید بر ضرورت رعایت تقوای الهی، گفت که تنها سرمایه انسان برای سفر جاودانه آخرت، تقوا و خشیت از درگاه خداوند است و از خداوند خواست تا مردم را برای این سفر عظیم آماده کند.

وی در ادامه به اهمیت ارتباط معنوی با امام زمان (عج) اشاره کرد و یادآور شد که این ارتباط برای هر مؤمن حیاتی است و آرامش حقیقی انسان در سایه وجود مقدس حضرت ولی‌عصر (عج) محقق می‌شود.

امام جمعه رامهرمز همچنین با اشاره به چهاردهم خرداد، سالروز ارتحال امام خمینی (ره)، شخصیت کم‌نظیر و اثرگذار ایشان را در تاریخ اسلام و تشیع یادآور شد که توانست دین را به صورت عملی در جامعه پیاده کند و ضامن پیشرفت ملت ایران باشد. وی افزود امام خمینی (ره) با اراده و توکل بی‌نظیر خود، انقلاب را از سختی‌ها عبور داد و مردم را در مسیر حفظ آن همراه ساخت.

خلیلی با تأکید بر استفاده بهینه از فرصت فراغت تابستان، خواستار برنامه‌ریزی دقیق نهادهای فرهنگی برای توسعه معارف قرآنی و دینی در میان کودکان و نوجوانان شد.

در پایان، امام جمعه رامهرمز به برنامه ملی «ایران جان» اشاره کرد و گفت این برنامه با هدف معرفی ظرفیت‌ها و مشکلات استان‌ها طراحی شده و استان خوزستان به عنوان نخستین استان انتخاب شده است. وی ابراز امیدواری کرد با انعکاس ظرفیت‌ها و مشکلات، به‌ویژه در زمینه اشتغال جوانان، جایگاه خوزستان ارتقاء یافته و خدمات مطلوب‌تری به مردم این استان ارائه شود.

سارا قنبری
خبرنگار: سارا قنبری

گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید