به گزارش خبرگزاری بسیج از باغملک: کشاورزان بخش میداود ازپایان اعتصاب کامیون داران پس از ۱۰ روز و بارگیری محصولات کشاورزی و آغاز فروش محصولات خود خوشحالی کردند.
پس از تصمیم اخیر دولت مبنی بر افزایش قیمت گازوئیل و محدود کردن سهمیه گازوئیل در فصل برداشت محصولات کشاورزی در خوزسنان کامیون داران در اقدامی طراحی شده از باند مافیا دست به اعتصاب زده اند و حاضر به جابجایی بارنشده اند که این اقدام باعث نا امیدی کشاورزان و نگرانی شدید آنها شد.
اما با تلاش و ورود سپاه پاسداران سهمیه گازوئیل به قبل برگشت و با ورودکامیون های حمل بار خوشحالی کشاورزان و تقدیر آنها از سپاه پاسداران را به دنبال داشت.
از امروز حمل و فروش محصولات کشاورزی در بخش میداود آغاز شد و کشاورزان از تلاش سبز پوشان سپاه پاسداران تقدیر و تشکر ویژه کردند.