به گزارش خبرگزاری بسیج گیلان ،محمود دشت بزرگ با حضور در شرکت ایران ترانسفوی زنجان، شخصا از مراحل تست بزرگترین ترانسفورماتور برق گیلان بازدید کرد.
دشت بزرگ در این بازدید گفت: خوشبختانه تست نهایی ترانسفورماتور، بزرگترین سازه شبکه برق گیلان موفقیتآمیز و رضایتبخش بود و به زودی حمل این تجهیز غول پیکر به استان گیلان جهت نصب در پست چابکسر را شاهد خواهیم بود.
مدیرعامل شرکت برق منطقهای گیلان با نوید روزهای خوب و آیندهای روشن برای صنعت برق گیلان،اضافه کرد: تا پایان سال و برای نخستین بار صنعت برق گیلان به ۴ دستگاه ترانسفورماتور ۲۵۰ مگاولتآمپر مجهز خواهد شد که شاهد نصب این تجهیزات عظیمالجثه در پستهای چابکسر و پونل خواهیم بود.
وی با بیان اینکه تمام تلاش و توانم را برای عزت و سربلندی شبکه برق گیلان مایه خواهم گذاشت، خ آیندهپژوهی با هدف دستیابی به رهیافتی اصولی و روشمند برای پیشبینی فرصتها و تهدیدات، در دستور کار کارشناسان و متخصصان شرکت برق منطقهای گیلان قرار گرفته تا با اجتناب از جاماندن و غافلگیر شدن، بتوانیم آیندهای روشن و درخشانتر را بری صنعت پرافتخار برق گیلان ترسیم نماییم.