۲۶ / خرداد / ۱۴۰۴ - 16 June 2025
05:31
کد خبر : 9694440
۱۲:۵۹

۱۴۰۴/۰۳/۲۵
امام جمعه کرمان در گفتگو با خبرگزاری بسیج کرمان؛

وحدت، اطاعت از رهبری و روحیهٔ جهادی؛ رمز پیروزی ملت ایران است

حجت‌الاسلام والمسلمین علیدادی‌سلیمانی گفت: این یک جنگ سرنوشت‌ساز است. ملت ما باید با وحدت، قدرت، امید، بصیرت و تبعیت از رهبری، در میدان باقی بماند. اگر به شایعات بی‌توجه بمانیم، وحدتمان را حفظ کنیم و با همان روحیهٔ ایثار و مجاهدت پیش برویم، ان‌شاءالله به‌زودی جشن بزرگ پیروزی امت اسلامی به محوریت ایران و جبهه مقاومت را برگزار خواهیم کرد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از کرمان،  حجت‌الاسلام والمسلمین علیدادی‌سلیمانی در گفت‌وگو با خبرگزاری بسیج کرمان ، ضمن تسلیت به مناسبت شهادت جمعی از فرماندهان عزیز سپاه، تعدادی از دانشمندان هسته‌ای و جمعی از مردم مظلوم کشور، و همچنین تبریک به مناسبت عید پرفروغ غدیر، گفت:در این روزهای تلخ و نورانی، دو موضوع در کشور ما به‌طور جدی و گسترده مورد توجه قرار گرفته است که لازم می‌دانم از ملت فهیم و بصیر ایران اسلامی بابت آن قدردانی کنم.

وی با اشاره به حضور مردم در صحنه و واکنش‌های اجتماعی پرشور افزود: مردم روحیهٔ حماسی و جهادی مردم در این ایام از خود نشان دادند؛ روحیه‌ای که به‌زیبایی، یادآور سال‌های دفاع مقدس بود. ملت ما بار دیگر نشان داد آماده و مصمم برای دفاع از کشور است و این آمادگی، نه صرفاً در کلام، بلکه در میدان و در صحنه کاملاً مشهود بود.

 

امام جمعه کرمان با تأکید بر اهمیت وحدت، تصریح کرد: وحدت، همدلی و اتحاد مثال‌زدنی بین اقشار مختلف مردم وجود دارد. سلیقه‌ها و جناح‌های مختلف، کنار یکدیگر صف‌آرایی کردند تا از ایران قوی دفاع کنند و اقتدار ایران را به رخ جهانیان بکشند. این وحدت و هم‌پیمانی، تحت زعامت رهبر معظم انقلاب و در سایهٔ رهنمودهای فرمانده کل قوا شکل گرفته و امروز در میدان، همه در مسیر واحدی گام برمی‌دارند.

 

وی تصریح کرد: نمونهٔ عینی این اتحاد را در شعارهای اخیر مردم در اجتماعات دیدیم؛ فریادهای «اتحاد، اتحاد از عمق جان مردم بلند شد و این همان رمزی است که در کنار روحیهٔ جهادی، مسیر پیروزی را برای ملت ما هموار می‌کند.

علیدادی‌سلیمانی در ادامه با اشاره به اهمیت هوشیاری رسانه‌ای مردم گفت: دو نکته حیاتی باید مورد توجه جدی مردم باشد. اول اینکه مردم تنها به رسانه‌های ملی و رسمی و رسانه های تعریف شده در کشور اعتماد کنند.  دشمن در این روزها با تولید شایعات و اخبار جعلی، تلاش دارد جامعه را دچار التهاب و تردید کند.

وی افزود: مردم با وحدت، همدلی و همراهی تحت زعامت ولی فقیه به فضل خدا با دست اتحادی که به جبهه مقاومت دادند غزه، لبنان و یمن ، عراق و ایران به هم پیوسته‌اند و یکپارچه شده اند، تشیع و تسنن، با درک مشترک از دشمن واحد، یعنی رژیم جعلی و غاصب صهیونیستی، به هم نزدیک شده‌اند. این رژیم نه شیعه می‌شناسد نه سنی؛ دشمن اسلام و انسانیت است.

وی تصریح کرد:به برکت خون شهدای مقاومت، امروز بستر کم‌نظیری برای اتحاد امت اسلامی فراهم شده است. وظیفه همه ماست که این وحدت را حفظ کنیم، از تفرقه پرهیز کنیم و نگذاریم دشمن در صفوف ملت رخنه کند.»

امام جمعه کرمان در پایان گفت: این یک جنگ سرنوشت‌ساز است. ملت ما باید با وحدت، قدرت، امید، بصیرت و تبعیت از رهبری، در میدان باقی بماند. اگر به شایعات بی‌توجه بمانیم، وحدتمان را حفظ کنیم و با همان روحیهٔ ایثار و مجاهدت پیش برویم، ان‌شاءالله به‌زودی جشن بزرگ پیروزی امت اسلامی به محوریت ایران و جبهه مقاومت را برگزار خواهیم کرد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید