به گزارش خبرگزاری بسیج لرستان از شهرستان بروجرد، صنایع دستی دارای اهمیت فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی فراوانی هستند و با ایجاد فرصتهای شغلی در جوامع محلی و تقویت اقتصادهای کوچک، نقش مهمی در آموزش و ارتقاء آگاهی فرهنگی، به ویژه در میان جوانان را دارد.
در همین راستا گفتگویی با بانوی کارآفرین بروجردی که در حوزه صنایع و هنرهای دستی فعالیت دارد، انجام دادیم.
سلام، لطفاً خودتان را معرفی کنید.
بسم الله الرحمن الرحیم، مریم منصوری هستم متولد سال ۱۳۵۶، علاقهمند به هنرهای دستی و استاد آموزش صنایع دستی هستم.
در خصوص هنر زیبایی که دارید توضییح بدید، چند سال است که کارتان را به صورت حرفهای دنبال میکنید؟
۵ سال است که به صورت جدی و حرفهای در حوزهی کارهای هنری و دستی فعالیت دارم، کارهایی مانند جواهر دوزی، ترمهدوزی، دوخت کیف مخمل، تابلو و زبان دوزی، میل بافی و... را انجام میدهم و از آن کسب درآمد هم میکنم.
در این زمینه آموزش هم میدهید؟
بله، هنرجوهای زیادی در بسیج دارم که در کنار سرگرمی که ایجاد کردم کاریابی هم برای آنها انجام دادم، بهطوری که با ثبت سفارشات از کارخانجات و فروش محصولات یک کارآفرینی کوچک هم ایجاد شده است.
آیا گروه هدف خاصی برای کاریابی در نظر دارید؟
بله، با هدف حمایت از زنانی که سرپرست خانواده هستند هزینه آموزش را بصورت قسطی دریافت میکنم و بخشی از سفارشاتم را به آنها میدهم تا با کسب درآمد توانمندی خودشان را در زمینه هنر نشان بدهند.
اگر به عقب برگردید بازهم این حرفه و هنر را دنبال میکنید؟
بله قطعا، چون این هنر ضمن سرگرمی و درآمدی که برایم فراهم کرده باعث شده روشنفکر تر باشم و همیشه بخشی از درآمدم را برای بسیج و کسانی که کمدرآمد هستند کنار بگذارم.
ایدهای برای تشویق جوانان به انجام کارهای دستی و سوق دادن به این حرفه دارید؟
جوانان با نیرویی که دارند میتوانند در کمترین زمان آموزشات را فرا بگیرند و با فروش این محصولات کسب و کاری پایدار را برای خود راه بندازند، بنده با چالش و مسابقاتی که بین جوانان برگزار میکنم آنها را تشویق به انجام کارهای هنری میکنم.
انتهای پیام/