۲۱ / مرداد / ۱۴۰۵ - 12 August 2026
20:26
کد خبر : 9775713
۰۶:۱۷

۱۴۰۵/۰۵/۱۹

تجدید میثاق خبرنگاران نیشابور با آرمان‌های شهدا

به مناسبت روز خبرنگار و گرامیداشت شهدای مدافع حرم، اصحاب رسانه نیشابور با حضور در گلزار شهدای بهشت فضل این شهرستان با آرمان شهدا تجدید میثاق کردند.

به گزارش خبرگزاری بسیج خراسان رضوی از نیشابور، مهدی عمارلو رئیس اداره بنیاد شهید و امور ایثارگران نیشابور با اشاره به مراسم تجلیل از خبرنگاران شهرستان به مناسبت هفته خبرنگار اظهار کرد: این برنامه به مناسبت ۱۷ مردادماه، سال‌روز شهادت شهید محمود صارمی و روز خبرنگار و همزمان با هجدهم مردادماه، سالروز گرامی‌داشت شهدای مدافع حرم برگزار شد و فرصتی برای دیدار و تجدید میثاق با خبرنگاران و فعالان رسانه‌ای شهرستان بود.

وی با تأکید بر رسالت اصحاب رسانه در زنده نگه داشتن یاد و نام شهدا گفت: خبرنگاران با روایت درست و مسئولانه از ایثارگری‌ها و فداکاری‌های شهدا و تبیین آرمان‌های آنان، نقش مهمی در پاسداشت خون شهدا و انتقال فرهنگ ایثار و شهادت به نسل‌های آینده دارند.
رئیس اداره بنیاد شهید و امور ایثارگران نیشابور افزود: حضور خبرنگاران در مجموعه بنیاد شهید نیشابور با هدف افزایش تعامل و همفکری و همچنین استفاده از ظرفیت رسانه‌ها برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت انجام شد و تلاش کردیم این حرکت در هفته خبرنگار آغاز شود تا با همراهی و همکاری اصحاب رسانه، بتوانیم در سال‌های آینده نیز این برنامه را به شکل بهتر و مؤثرتری برگزار کنیم.
عمارلو با اشاره به جایگاه نیشابور در تقدیم شهدا به انقلاب اسلامی بیان کرد: شهرستان نیشابور ۲ هزار و ۵۷۸ شهید را تقدیم نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و این مرز و بوم کرده است که این تعداد، از شمار شهدای بیش از ۱۱ مرکز استان نیز بیشتر است.

وی ادامه داد: در جریان جنگ رمضان نیز ۱۳ شهید منتسب به نیشابور تقدیم انقلاب و کشور شده‌اند. همچنین شهرستان نیشابور دو شهید خبرنگار به نام‌های شهید مرتضی صالح‌آبادی و شهید محمدرضا نعمتی‌نژاد دارد.

رئیس اداره بنیاد شهید و امور ایثارگران نیشابور همچنین با اشاره به شهدای مدافع حرم گفت: این شهرستان همچنین ۱۲ شهید مدافع حرم را تقدیم اسلام کرده است.

عمارلو در ادامه درباره ساماندهی گلزارهای شهدا در نیشابور گفت: ساماندهی و بازسازی گلزار شهدای چند روستای شهرستان در حال انجام است و در روستاهای فرخک، برمهان، تولی، بوجنو, قره‌گل و کلاته محمدجان این اقدامات با مشارکت دهیاران انجام شده و به پایان رسیده است.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران نیشابور خاطرنشان کرد: در مجموع حدود ۱۳۵ گلزار شهدا در شهرستان نیازمند بازسازی و ساماندهی است و تلاش می‌کنیم با مشارکت دهیاران و مسئولان محلی، تا پایان سال ساماندهی حدود هشت گلزار دیگر را نیز به سرانجام برسانیم.

عمارلو خاطرنشان کرد: خبرنگاران با حضور در گلزار شهدا، مزار شهدای خبرنگار و شهیدان مدافع حرم را غبار روبی و با آرمان‌های این شهدای گرانقدر تجدید میثاق کردند.

انتهای خبر/

انسیه سعادتی
نویسنده: انسیه سعادتی

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید