۱۶ / مهر / ۱۴۰۵ - 08 October 2026
۱۲:۴۹
کد خبر : 9790177
۰۹:۴۷

۱۴۰۵/۰۷/۱۶

امدادرسانی به ۱۴۰ حادثه جاده‌ای در اردبیل

1
مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان اردبیل گفت: تیم‌های امداد و نجات استان از ابتدای سال جاری به ۱۴۰ حادثه جاده‌ای و ۲۸ حادثه کوهستانی امدادرسانی کرده‌اند و نیروهای عملیاتی استان با آمادگی کامل به این درخواست‌ها پاسخ داده‌اند.
ایرج آقایی، مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان اردبیل، در گفتگو با خبرگزاری بسیج با اشاره به افزایش تماس‌های اضطراری در نیمه اول سال جاری اظهار کرد: تیم‌های امداد و نجات استان از ابتدای سال جاری به ۱۴۰ حادثه جاده‌ای و ۲۸ حادثه کوهستانی امدادرسانی کرده‌اند و نیروهای عملیاتی استان با آمادگی کامل به این درخواست‌ها پاسخ داده‌اند.وی با اشاره به حجم بالای عملیات‌های جاده‌ای استان افزود: در این مدت ۱۴۰ حادثه جاده‌ای در محورهای مواصلاتی استان ثبت شد که طی آن ۶۰۸ نفر حادثه‌دیده کمک‌رسانی شده‌اند و ۵۸ نفر توسط تیم‌های امدادی به مراکز درمانی منتقل شده‌اند؛ برای پوشش این حوادث، ۵۴۴ نیروی امدادی در قالب تیم‌های واکنش سریع، پایگاه‌های جاده‌ای و گروه‌های پشتیبانی به‌کارگیری شده است.
مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان اردبیل با اشاره به شرایط خاص کوهستانی استان ادامه داد: در حوزه کوهستان نیز از ابتدای سال جاری ۲۸ حادثه ثبت شده که طی آن ۷۱ نفر حادثه‌دیده کمک‌رسانی شده‌اند و از این تعداد، ۶ نفر توسط تیم‌های تخصصی امدادرسانی و ۲۱ نفر به مراکز درمانی انتقال یافته‌اند؛ در عملیات‌های کوهستانی ۱۵۵ نیروی امدادی مشارکت داشتند که با تجهیزات کامل و آموزش‌های تخصصی، نقش مهمی در نجات جان حادثه‌دیدگان ایفا کرده‌اند.آقایی در پایان با اشاره به افزایش تماس‌های اضطراری و اهمیت آموزش همگانی یادآور شد: این آمار نشان‌دهنده اعتماد مردم به جمعیت هلال‌احمر و نقش حیاتی سامانه‌های پاسخ‌گویی در لحظه‌های بحرانی است و تلاش می‌شود با تقویت پایگاه‌ها، توسعه تجهیزات و افزایش آموزش‌های تخصصی، سرعت و کیفیت امدادرسانی ارتقا یابد؛ مردم می‌توانند در شرایط بحرانی از طریق سامانه ۱۱۲ با هلال‌احمر تماس گرفته و در کوتاه‌ترین زمان از خدمات امدادی بهره‌مند شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید