مناطق عملياتي شمه اي از بهشت و شهدا شكل دهنده بهشتند
سيدمحمد چاووشي در گفتگو با خبرنگار خبرگزاري بسيج در آذربايجان شرقي، با توجه به هدف روايتگري دوران دفاع مقدس در اين كاروان ها، اظهار داشت: مي خواهيم به نسل جديد بگوئيم اين مملكت با چه سختي و جانفشاني هاي حفظ شده و اكنون در دست آن هاست تا جوانان امروز به عنوان آينده سازان كشور، تلاش، جانفشاني و رشادت شهدا و رزمندگان دوران دفاع مقدس را سرلوحه کار خود قرار دهند تا در آينده مملكت را بهتر اداره كنند.
وي با ابراز تاسف از اينكه واقعيات دوران دفاع مقدس در مدارس و دانشگاه ها خوب منعكس نمي شود، تصريح كرد: متاسفانه به نسل جديد ما(دانشجويان و دانش آموزان) در مراكز علمي آنطور كه بايد رسيدگي نمي شود در حاليكه كشورهاي ديگر يافته ها و تجارب جنگي ما را در مراكز علمي خود تدريس مي كنند.
چاووشي ادامه داد: ما بايد بدانيم شهدا با چه فكري راهي جبهه ها شدند و همان تفكر را در جامعه تزريق كنيم كه بهترين راه پاسداشت خون آن ها نيز همين خواهد بود و این به دست نمي آيد مگر با دنيازدگي چراكه مشكلات دنيوي ما از آن ناشي مي شود كه در زندگي دنيوي هضم شده ايم.
سيدمحمد چاووشي به عنوان راوي كاروان شهداي عاشوراي تبريز از سال 62 تا 67 در مناطق عملياتي كشورمان به عنوان معاونت مهندسي، دوشادوش رزمندگان كشورمان خدمت مي كردند.