هنر کاریکاتور وجه اشتراک مردم دنیاست
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج در آذربایجان شرقی، علی محرمی گفت: این هنر با تامل در سوژه های مختلف، موجب توجه ویژه مخاطب به موضوعی خاص می شود و از آن جهت که همراه با طنز و کنایه است، تاثیرگذاری آن در مخاطب بیشتر است .
وی افزود: امروز کاریکاتور به عنوان یک هنر و زبان بینالمللی تبدیل به رسانهای فراگیر و تاثیرگذار شده و استفاده از این زمینه هنری برای نشان دادن واقعیات عرصه جهانی تاثیر بسیار عمیقی بردنیا گذاشته است.
محرمی گفت: جشنواره یاد شده با توجه به نامگذاری سال 1393 به نام سال «اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی» با هدف تولید آثار هنری مرتبط با این موضوع برگزار شد.
در در دوازدهمین جشنواره بینالمللی کاریکاتور هنرمندانی از 33 کشور جهان و 22 شهر ایران با 676 اثر با موضوع «فرهنگ» شرکت کرده بودند که در بخش بزرگسالان «محمد قهرمان» از ترکیه به عنوان نفر نخست و «محمود آزادنیا» از ایران به عنوان نفر دوم و در بخش خردسالان «اولاش مکر» از ترکیه به عنوان نفر نخست، «حدیث غفران نژاد» از ایران به عنوان نفر دوم و «احمدرضا شهنامی» از ایران به عنوان نفر سوم معرفی شدند.
داوری دوازدهمین جشنواره بینالمللی کاریکاتور را کیومرث کیاست از تبریز، کامبیز درمبخش از تهران، دمیر نواک از کرواسی و اسماعیل کار از ترکیه بر عهده داشتهاند.