چاره اندیشی مسئولان در مهار آب های سطحی و مکانیزه کردن کشاورزی
محسن صارمی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج خراسان جنوبی عنوان کرد: مهمترین نقطه قوت اردوهای جهادی خود نفس جهاد است.
وی اظهارداشت: جوانی که از همه امکانات رفاهی در جامعه و خانواده برخوردار است و پا را روی نفس گذاشته و در هوای گرم تابستان به مناطق محروم، بویژه مناطقی که از کمترین امکانات برخوردار هستند هجرت می کند؛ این جهاد با نفس است.
این جهادگر بسیجی گفت: کسانی که با اعتقاد وارد این وادی می شوند چنان لذتی از نظر معنوی به آنها دست می دهد که با لذت های مادی و زودگذر قابل مقایسه نیست.
کار پر ارزش اردوهای جهادی باید از بروکراسی اداری به دور باشد
وی تاکید کرد: کار پرارزش اردوهای جهادی باید نهادینه و از بروکراسی اداری به دور باشد.
وی با بیان اینکه در شهرستان ها و مناطق بستری برای جذب این اردوهای با ارزش مهیا شود افزود: در این زمینه می توان از وجود نیروهای بومی بویژه دانش آموزان هنرستان های فنی و کشاورزی استفاده کرد.
هدر رفتن بخش عظیم آب در بخش کشاورزی توجه مسئولان را می طلبد
صارمی خطاب به مسئولین استانی و شهرستان بشرویه به مشکلات بخش کشاورزی در روستاها اشاره و متذکر شد: مسئولین باید این فرصت را مغتنم بدانند و توجه داشته باشند که منطقه خراسان جنوبی بخصوص شهرستان بشرویه با بحران کمبود آب مواجه است و از طرفی قطب کشاورزی استان است و با آبیاری سنتی بخش عظیمی از منابع آبی هدر می رود.
این جهادگر ادامه داد: مسئولان استانی و شهرستانی باید از این فرصت در جهت آموزش و بهینه سازی مصرف آب ویژه در بخش کشاورزی استفاده کنند که کمترین و ساده ترین آن زه کشی و کانال کشی قنوات و مجاری آب چاه موتورهای کشاورزی است.
چاره اندیشی مسئولان در مهار آب های سطحی و مکانیزه کردن کشاورزی
وی عنوان کرد: بشرویه قطب کشاورزی استان است و محصولات کشاورزی به صورت خام فروشی از منطقه صادر می شود و حتی سردخانه ای برای نگه داری آن وجود ندارد.
صارمی با بیان اینکه توسعه سیاسی، اقتصادی و فرهنگی زمینه ساز توسعه صنعتی است، گفت: در زمینه کشاورزی اقدامات زیادی باید انجام شود که تاکنون غفلت شده است و در راس آن مهار آبهای سطحی و مکانیزه کردن کشاورزی است.