وی افزود: برای این منظور ابتدا به سوژه یابی و به دست آوردن اطلاعات جامعی در مورد دستاوردهای علمی و صنعتی ایران پرداختیم و سپس تهیه گزارش از آنها و مصاحبه با عوامل اجرایی هر یک از پروژه ها در دستور کار قرار گرفت.
تهیه کننده مجموعه «پازل» با بیان اینکه تاکنون ده ها قسمت از این مجموعه تهیه و پخش شده است گفت: در هر قسمت و طی گزارشی مجزا، یکی از دستاوردهای علمی و صنعتی ایران اسلامی مورد بررسی همه جانبه قرار گرفته است.
وی ادامه داد: تجاری سازی دستاوردهای تحقیقاتی و دانش بنیان همواره یکی از مطالبات و خواسته های رهبری از مسئولان اجرایی کشور و دانشمندان و نخبگان جوان بوده به همین دلیل در «پازل» به سراغ کسانی رفتیم که در این مسیر گام برداشته و توانسته بودند تا حد زیادی به تحقق این امر کمک کنند.
رحیمی با بیان اینکه تجاری سازی علوم از دو طریق حاصل می شود خاطرنشان کرد: گاهی تولید علم در داخل کشور صورت می گیرد و از همان ابتدا، تجاری سازی ناظر به تحقیقات دانش بنیان است ولی در برخی مواقع با پرورش فناوری های موجود، بکارگیری روش های مهندسی معکوس و تحقیقات بیشتر بر روی آنچه موجود است، می توان به دستاوردهای مهمتری رسید که در هر دو روش، دانشمندان ایرانی جزو پیشتازان عرصه علم و فناوری به شمار می روند و مجموعه «پازل» هم در هر دو زمینه ورود داشته است.
تهیه کننده مجموعه «پازل» ادامه داد: این مجموعه از مرحله سیاست گذاری تا به ثمر نشستن طرح های علمی و صنعتی از سوی دانشمندان کشورمان را به تصویر می کشد.
وی از تولید سری سوم مجموعه پازل خبر داد و افزود: در حال حاضر و در جنوب کشور مشغول تصویربرداری قسمت های باقیمانده هستیم.
رحیمی در ادامه به کسب رتبه برگزیده ویژه هیئت داوران در سومین جشنواره فیلم های فناوری و رسانه توسط مجموعه «پازل» پرداخت و گفت: این جشنواره به همت جهاد دانشگاهی و با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و همچنین معاونت سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار می شود و مجموعه «پازل» توانست جایزه ویژه هیئت داوران را به خود اختصاص دهد.
تهیه کننده مجموعه «پازل» با بیان اینکه این جشنواره به صورت تخصصی به فیلم ها و مجموعه ها مستند می پردازد خاطرنشان کرد: در مراسم اهدای جایزه، سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور، حجت الاسلام ایوبی رئیس سازمان سینمایی و همچنین معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت حضور داشتند.