خبرهای داغ:
حدادعادل:

تقویت قدرت فرهنگی با تبیین مؤلفه‌های هویتی در ابعاد اسلامی و ایرانی صورت می‌گیرد

عضو شورایعالی انقلاب فرهنگی گفت: در حوزه فرهنگ، برای اینکه قدرت مانور خود را در عرصه جهانی و بین‌المللی تقویت کنیم باید مؤلفه‌های هویتی خود در ابعاد اسلامی و ایرانی را به ویژه برای نسل جوان شناسایی و تبیین کنیم.
کد خبر: ۸۵۵۱۲۵۷
|
۱۴ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۵:۴۴

به گزارش بسیج، غلامعلی حداد عادل در آستانه همایش الزامات تبدیل جمهوری اسلامی به قدرت بین‌المللی اظهار کرد: نکته اساسی که همواره باید مدنظر داشت این است که انقلاب یک فرایند مستمر و دائمی است و فلسفه وجودی آن پایدار بوده و بسیاری از الزامات را نیز باید در داخل همین چارچوب فهم و درک کرد.

وی با اشاره به الزامات تبدیل ایران به یک قدرت بین‌المللی بیان کرد: تا زمانی که نگاه و رویکرد ما به فرآیند انقلاب اسلامی، یک رویکرد دائمی باشد، فرآیند قدرت‌گیری ایران در منطقه و جهان نیز همچنان ادامه دارد و اتفاقات مثبتی که تاکنون شکل گرفته نیز به برکت همین گفتمان بوده است.

حدادعادل تصریح کرد: قطعا با توجه به ظرفیت‌هایی که در داخل کشور وجود دارد، دسترسی به این قدرت منطقه‌ای و جهانی فراهم است و البته باید گفتمان مقام معظم رهبری را به عنوان نقطه ثقل این حرکت در نظر بگیریم.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به کلید واژه‌هایی همچون بصیرت، اقتصاد مقاومتی و ولایت‌مداری تاکید کرد: امروز اگر دشمنان ما این احساس و تلقی برایشان به وجود بیاید که ذره‌ای از گفتمان خود به ویژه در عرصه اقتصادی عقب کشیده‌ایم، قدم به قدم جلو می‌آیند و باید مراقب تحرکات باشیم.

وی اتکا به اقتصاد مقاومتی را در راستای ولایتمداری تبیین کرد و گفت: مقام معظم رهبری بارها بر کلیدواژه اقتصاد مقاومتی تاکید داشته‌اند  و اصل این مطلب نیز این است که باید بر ظرفیت‌های درونی تاکید کرد و البته اقتصاد مقاومتی را می‌توان به حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی نیز تسری داد.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در تشریح این مطلب بیان کرد: در حوزه فرهنگ، برای اینکه قدرت مانور خود را در عرصه جهانی و بین الملل تقویت کنیم باید مولفه‌های هویتی خود در ابعاد اسلامی و ایرانی را به ویژه برای نسل جوان شناسایی و تبیین کنیم و نظام آموزشی نیز از پایین‌ترین تا عالی‌ترین سطح می‌تواند در این زمینه نقشی اساسی ایفا کند.

رئیس شورای تحول و ارتقای علوم انسانی با اشاره به اینکه حرکت در مدار و طراز نقشه علم و فناوری کشور نیز از الزامات دیگری است که تحقق قدرت نرم بین‌المللی ایران را فراهم می‌کند اظهار داشت: در این میان نباید از قدرت علوم انسانی غافل شویم زیرا بسیاری از موانعی که می‌تواند در شکل گیری قدرت بین المللی ایران نقش داشته باشد از طریق کاربست صحیح و اصولی علوم انسانی برطرف می‌شود. کاربست صحیح علمی در زمینه های علوم انسانی ظرفیت های بین المللی کشور را تقویت می کند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در پایان با اشاره به اینکه بسیج اساتید می‌تواند در زمینه ارتقای علوم انسانی اثرگذار باشد تاکید کرد: از ابتدایی که این موضوع شکل گرفت تاکید بر این بود که این مهم توسط اساتید، برجستگان و نخبگان انجام شود و قطعا سازمان بسیج اساتید نیز می‌تواند در این مسیر به عنوان تکیه گاهی مطمئن ایفای نقش کند.

گفتنی است، همایش الزامات تبدیل جمهوری اسلامی به قدرت بین‌المللی و شانزدهمین اجلاس سالانه اساتید بسیجی از 26 تا 29 مرداد با حضور بیش از  2هزار  استاد و نخبگان دانشگاهی ، فرماندهان شبکه های جنگ نرم و ... در سالن صبای مشهد مقدس برگزار می‌شود.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار