به گزارش بسیج، 100 خانواده از اقوام «دلت» یکی از اقوام طبقه پست هندو، در نظام نژادپرستانه «کاست» در «دهلینو» پایتخت هند به اسلام مشرف شدند.
کاست نوعی نظام اجتماعی است که در آن، مزایای اجتماعی براساس نقشهای انتسابی توزیع میشود. در نظام کاست، افراد در طبقههای مختلف جامعه حق گذر به طبقههای دیگر را ندارند و باید شرایط ویژهای را در رفتار و اعمال و رابطه خود با طبقههای دیگر رعایت کنند.
نخستین نظام کاست در بین نژاد آریایی در هند وجود داشته است. برهمنها (روحانیون مذهبی)، کهتریها (جنگآوران)، ویشها (پیشهوران)، شودراها (اسیران و بردگان) و پاریها (نجسها یادراویدیها) طبقههای نظام کاست در هند بودند که تاکنون نیز وجود دارند.
نظام کاست همچنین در آفریقا، خاورمیانه و خاور دور نیز وجود داشته است.
قوم دلت ساکن روستای «بگانا» در منطقه «هسار» از مدت طولانی با خشونت طبقات بالای هندو روبرو بودند و از دو سال گذشته نیز بارها تظاهرات به راه انداختهاند.
«هندوستان تایمز» روزنامه هندی نیز آمار مسلمانان جدید را صد خانواده اعلام کرده است.
براساس گزارش «اندین اکسپرس» روزنامه دیگر هندی، «ویشوا هندو پریشد» (وی.اچ.پی) یک سازمان افراطی این کشور اعلام کرده که قوم دلت در رابطه با تغییر مذهب مورد سوء استفاده قرار گرفته است.
«جنگدیش کاجلا» هماهنگ کننده جنبش دلت، در این خصوص گفت: این قوم مشکلات زیادی را تا پذیرش دین اسلام متحمل شدهاند.
وی گفت: رهبران قوم دلت با سروزیر ایالت و رئیس پلیس دهلینو دیدار کرده اما آنها تنها قول میدهند و این قوم حتی از حقوق اساسی خود نیز محروم است.
هماهنگ کننده جنبش قوم دلت اظهار داشت: طبقات بالای هندو با طبقات پست جامعه رفتار بسیار توهینآمیزی دارند.
«آرویند کجریوال» سر وزیر دهلینو در دیدار با تظاهرات کنندگان قوم دلت در سال گذشته میلادی
از سوی دیگر، «وینود بانسال» سخنگوی سازمان افراطی وی اچ پی، در این مورد تصریح کرد: اطلاعاتی بهدست آمده که قوم دلت با زور اسلام پذیرفتهاند.
وی گفت: این تعجب آور است که پذیرفتن اسلام از سوی خانوادههای دلت در مقابل پارلمان هند صورت گرفته است.
وی اظهار داشت: زمانی که کارکنان وی اچ پی رسیدند و با پلیس ارتباط برقرار کردند تا از تغییر دین قوم دلت جلوگیری کند، تعداد تظاهراتکنندگان افزایش یافت.
خانوادههای قوم دلت در سال 2012 در اعتراض به غصب زمینهایشان توسط رهبر قوم «جات» تظاهراتی برپا کردند که در پی آن، مورد تحریم اجتماعی و اقتصادی از سوی طبقه بالای هند قرار گرفت.
گفته میشود طبقه بالای هند در آدمربایی دختران قوم دلت نیز دست دارند که ربوده شدن 4 دختر از این قوم در 23 مارس سال جاری میلادی نمونهای از این مسئله است.