خبرهای داغ:
یک روزنامه اتریشی بررسی کرد

دخالت نظامی آل‌سعود، عامل بخش اعظم رنج غیرنظامیان یمن

یک روزنامه اتریشی از وقوع یک بحران عظیم انسانی در یمن نوشته و دخالت نظامی عربستان سعودی در این کشور را عامل تشنج بیشتر و مسبب بخش اعظم رنج غیرنظامیان در این کشور دانست.
کد خبر: ۸۵۵۳۸۶۵
|
۲۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۴۵

به گزارش بسیج، روزنامه اتریشی "وینر سایتونگ" در مطلبی نوشت که یمن زیر چرخها افتاده است و به‌دور از هر گونه توجه بین المللی وقوع یک بحران عظیم انسانی در این کشور یک واقعیت است؛ این کشور در سایه جنگهای خونین داخلی در آستانه سقوط و فروپاشی قرار دارد.

ساختارهای دولتی دیگر کار نمی‌کنند و حدود 100هزار نفر از ترس درگیری‌ها به خارج فرار کرده‌اند.

در بخش دیگری از این مطلب آمده است: در یمن در یک جبهه حوثی‌ها قرار دارند که بخشهایی از ارتش با آنها هستند و در طرف دیگر واحدهای دولت تبعیدی یمن که از طرف عربستان سعودی حمایت می‌شوند، قرار دارند و می‌جنگند.

شرایط بسیار آشفته است، درگیری‌های قبیله‌ای و دشمنی‌های بین شمال و جنوب شرایط را تشدید می‌کنند. علاوه بر این القاعده در یمن بسیار قدرتمند است و داعش نیز بعضاً در این کشور راه باز می‌کند.

دخالت نظامی عربستان سعودی درگیری‌ها در یمن را به‌شدت تشدید کرده و مسبب بخش اعظمی از رنج غیرنظامیان در این کشور است. آل سعود در رأس یک ائتلاف نظامی عربی ماه‌هاست که سعی می‌کنند با حوثی‌ها در این کشور مقابله کنند.

در حملات هوایی بی‌شمار عربستان سعودی روی یمن از جمله در پایتخت این کشور غیرنظامیان بسیاری کشته و یا مجروح می‌شوند.

از زمان شروع درگیری‌ها در یمن در ماه مارس حدود 4هزار نفر کشته شده‌اند که نیمی از آنها غیرنظامیان بوده‌اند. سعودی‌ها مسئول بمباران اردوگاه پناهندگان و بیمارستان‌ها بوده و از بمبهای خوشه‌ای ممنوعه استفاده می‌کنند.

یمن به‌دلیل ساختمان‌های خاک رس صدساله خود که ارتفاع بلندی دارد، معروف است. بسیاری از آنها در این درگیری‌ها نابود شده‌اند.

این کشور همواره بسیار فقیر بوده است و توریسم در این کشور به‌دلیل شرایط امنیتی وخیم همواره به‌صورت مشروط امکان پذیر بوده است.

در یمن به‌خلاف کشورهای همسایه آن یعنی عمان و عربستان سعودی ذخایر نفتی کمی وجود دارد.

سازمان کمک کننده آکسفام که مدتهاست در یمن فعالیت دارد حالا آمارهایی منتشر کرده است که بر اساس آن حدود نیمی از تقریباً 26 میلیون یمنی غذای کافی برای رفع گرسنگی ندارند و نیمی از آنها در آستانه گرسنگی قرار دارند. از ماه مارس شمار یمنی‌هایی که دسترسی به مواد غذایی کافی ندارند حدود 2.3 میلیون نفر افزایش پیدا کرده است. همچنین اولین علامت‌ها برای گسترش بیماری‌های واگیر خود را نشان می‌دهد.

عملیات نظامی عربستان سعودی در یمن تحویل کالاها به این کشور در محاصره دریایی را دشوار می‌کند. کنار مواد غذایی دارو و سوخت نیز در این کشور کمیاب است. دیگر نمی‌توان از وجود یک سیستم سلامتی کارآمد در یمن سخن گفت.

رئیس کمیته بین المللی صلیب سرخ در حال حاضر به پایتخت یمن سفر کرده است تا تصویری از شرایط موجود در این کشور را به دست آورد.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار