به گزارش بسیج، آیتالله سید احمد علمالهدی ظهر چهارشنبه در اختتامیه شانزدهمین اجلاس بسیج اساتید كه در محل سالن صبا مشهد برگزار شد، اظهار کرد: مسئله ترویج ناهنجاری و مقابله با ارزشهای الهی به عنوان ابزاری برای اردوکشیهای سیاسی در دانشگاه ها تأسفبار است.
وى حضور حداقلى عناصر ناهنجار را در فضاى علمى و دانشگاهى اجتناب ناپذير دانست و افزود: برهمين اساس سازمان بسيج اساتيد بايد به عنوان رسالت خود در جهت رفع آن اقدام كند.
امام جمعه مشهد در ادامه حضور جمعیت عظیم بسیجیان را در شهر مشهد مانور عظیمى از تصویرسازی فرایند مقدس انقلاب اسلامی اعلام كرد و گفت: در سال ۶۱ که دانشگاه امام صادق (ع) تاسيس شد برای گزینش اساتید و هیئتهای علمی مناسب با این دانشگاه حتی به تعداد انگشتان دست هم اساتید ارزشی پیدا نمى شد اما امروز برای ما و انقلاب اسلامی افتخارآفرین است که چنین جمعیت عظیمی از اساتید بسیجی در فضای دانشگاهها وجود دارند.
وى اضافه كرد: وجود بسیج اساتید در دانشگاه ها از برکات مقدس انقلاب است كه ظرفیت عظیمی از اساتید بسیجی را در خود جای داده است.
عضو مجلس خبرگان رهبرى در ادامه با نقل خاطره اى از آقاى حداد عادل بيان كرد: اگرچه در گذشته نماز خواندن در فضای دانشگاه رفتارى ضدارزشی بود اما امروز دانشگاههای ما یک معبد هستند و این بار مسئولیت دانشگاه را سنگین و سنگینتر میکند.
وى ابراز كرد: این نشست و گردهمایی باعث غرور و افتخار است چرا كه در اين همايش شاهد چهره هاى برجسته اى هستيم كه در جهت ارتقاء جامعه دینی از برکات انقلاب اسلامی ایران بوده و فضای امروز دانشگاه به برکت حضور اين عزیزان به محل دل دادن به اهل بیت(ع) تبديل شده است.
آیتالله علمالهدی موضوع اصلى اين همايش را بحث اخلاق اجتماعى اعلام كرد و گفت: در اخلاق اجتماعی سه شاخصه وجود دارد که شامل وجود مکتب دین، وجود باطنی و وجود خارجی دین است و بحث وجود باطنی دین حفاظت و نگهداریاش به وسیله ذات مقدس پروردگار انجام میشود.
وى با بيان اينكه وجود خارجی دین در عرصههای زندگی اجتماعی مردم بروز و ظهور پيدا مى كند، خاطر نشان كرد: حفاظت وجود خارجی دین به عنوان یک مسئولیت بر عهده قشر متدین جامعه بوده که در دانشگاهها این وظیفه بر عهده بسیج و به ویژه بسیج اساتید است.
امام جمعه مشهد تصريح كرد: مسئلهای که امروز از نظر ما قابل تامل است اين موضوع بوده كه وجود و حاکمیت الهی باعث شده دانشگاههای ما نسبت به قبل از انقلاب تبدیل به معبد، مسجد و یک کانون براى ترويج ارزشهای دینی شود.
وى ادامه داد: البته مسئله مهم ديگرى كه در اينجا مطرح مى شود پاسخ اين سوال است كه آیا دانشگاه به عنوان یک معبد و یک جایگاه ترويج ارزشهای دینی توانسته تا چه حد حاکمیت الهی را بر محيط خود حاکم كند؟
علمالهدی فضای بسیج دانشجویی را در دانشگاه ها یک جریان پویا دانست و افزود: در راستاى حمايت و تقويت بدنه بسيج در دانشگاه ها ضرورى است تا علاوه بر پشتیبانی تشکیلاتی که به وسیله سپاه انجام میگیرد، پشتیبانی اجتماعی بسیج دانشجویی نيز توسط بسیج اساتید به صورت جدى دنبال و ميسر شود.
وى
در ارتباط با تهدید یکی از رؤسای بسیج دانشجویی دانشگاههای خراسان رضوی
تاكيد كرد: جاى تأسفبار دارد که رئیس بسیج دانشجویی يك دانشگاه را به
کمیته انضباطی ببرند و تهدید کنند که حق ندارد دیگر مسائل فرهنگی دانشگاه
را به امام جمعه منتقل کند.
امام جمعه مشهد
همچنين به نقش پررنگ اساتید در انسجام دانشجویان اشاره كرد و اظهار داشت:
در برخى از اردوكشى هاى سال ۸۸ شاهد بوديم كه جریان دانشجویی زياد قوی نبود
اما به واسطه ساماندهی و حضور یک یا چند استاد این جریانها پیش میرفت.
وى
افزود: چنانچه بسیج دانشجویی ما از پشتوانه قوی بسیج اساتید برخوردار باشد
ديگر فضايى براى ترویج ناهنجاری دینی و رشد و تعالی ارزشها در دانشگاه به
وجود نخواهد آمد.