با مصرف گرایی، مستعمره قدرت ها می شویم
به گزارش خبرگزاری بسیج خراسان جنوبی به نقل از خاورستان ، حجتالاسلام و المسلمین حسین ابراهیمی عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز در گفتگو با خبرنگار گفت: آمریکا هم از نظر اقتصادی به دنبال این است که بتواند به ایران ورود پیدا کند و مانند گذشته، سیاستهای خود را به ایران اعمال کند و هم از نظر فرهنگی با رسانههایش، تمام تلاش خود را برای ورود به ایران انجام میدهد.
وی افزود: آمریکا همیشه در ابعاد مختلف اقتصادی، سیاسی و فرهنگی به دنبال ورود به ایران بوده است اما خوشبختانه با هوشیاری و بیداری و رهنمودهای مقام معظم رهبری این موضوع میسر نشده است و راه ورود آنها بسته شده است.
عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز بیان کرد: آگاهی مقام معظم رهبری موجب عدم ورود آمریکا به کشور شده و آمریکا به بهانه توافق هستهای بنا دارد به ایران ورود پیدا کند.
ابراهیمی ادامه داد: اگر ما بخواهیم راه را برای آمریکا باز کنیم تا به ایران وارد شود مانند گذشته، در تمام مسائل کشور ورود پیدا میکند و در طولانی مدت تمام امکانات و سرمایه کشور را از دست خواهیم داد.
وی اضافه کرد: افراد ضعیفالنفسی در کشور وجود دارند که میخواهند با آمریکا ارتباطی تنگاتنگ داشته باشند و جریاناتی که در بین این افراد و آمریکا به وجود میآید، میتواند کشور را به آرامی به سوی آمریکا سوق دهد و منافع ملی را از بین ببرد.
نماینده سابق مردم بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس شورای اسلامیاظهار کرد: آنچه ورود آمریکا به ایران را آسان میکند، نیاز است بنابراین اگر نیازهایمان را خود تامین کنیم، طبعا ورود آنها مسدود خواهد شد.
ابراهیمی ادامه داد: مقام معظم رهبری بر این تاکید دارند که باید با امکانات و سرمایههای داخلی و با تکیه بر دانشمندان خودمان، نیازهایمان را رفع کنیم تا نیاز ما به امثال آمریکا نیفتد.
وی افزود: بیگانگان به دنبال ورود کالاهای خویش به کشور ما هستند و در صورتی که ما به هر دلیلی کالاهای آنها را خریداری کنیم، امکانات ما از بین میرود و هر زمان که خواستند، ورود کالا به کشور را قطع میکنند.
عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارزادامه داد: اگر ما بخواهیم به مرکز مصرف قدرتها تبدیل شویم طبیعی است که مستعمرهای خواهیم بود که هیچ گاه اقتصاد ما به جایی نخواهد رسید، بنابراین راه نجات کشور، اقتصاد مقاومتی است.
ابراهیمی اضافه کرد: در آمریکا بین دولت، مجلس سنا و کنگرهشان در خصوص تصویب توافق، اختلاف وجود دارد و به نتیجه نرسیده است و در کشور ما نیز وضعیت به همین شکل است، از یک طرف، مجلس معتقد است برای توافق باید لایحه دهد اما دولت معتقد است، نیاز به لایحه نیست و از طرف دیگر باید برجام در شورای امنیت ملی بررسی شود، بنابراین هنوز وضعیت تصویب توافق در کشور ما و آمریکا مشخص نیست.