خبرهای داغ:
کارشناس مذهبی:

قبح زدایی از طلاق و برگزاری جشن طلاق ناشی از هجمه فرهنگی دشمن است

کد خبر: ۸۵۵۸۲۲۸
|
۳۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۴۲

خورشیدی کارشناس مذهبی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج خراسان جنوبی اظهار کرد: امروز رواج اندیشه غرب و جنگ نرم بر باورها و نگرش دینی مردم و بر تربیت فرزندان تاثیر منفی گذاشته و باعث تغییر سبک زندگی مردم شده است.

وی با بیان اینکه در گذشته پدر سالاری، مادر سالاری و فرزند سالاری معنایی نداشتند و همه افراد خانواده احترام یکدیگر را حفظ می کردند گفت: این نوع رفتارها و برخوردها نشان از تربیت درست و اهمیت خانواده و تلاش برای حفظ آن بود اما متاسفانه امروز این قضیه در بین خانواده ها کم رنگ شده و زن و مرد به بهانه ها و مسائل جزیی به فکر جدایی از یکدیگر می افتند.

این کارشناس مذهبی افزود: اسلام به خانواده و ازدواج اهمیت بسیاری داده و ثواب و پاداش زیادی را برای فرد متاهل برشمرده مانند اینکه ثواب نماز یک فرد متاهل هفتاد مرتبه بیشتر از نماز یک فرد مجرد است.

وی ادامه داد: در فرهنگ غرب خانواده معنایی ندارد و آنها بر این باورند که وقتی فرد به سن قانونی رسید و شرایطی را داشت که بتواند جدا از خانواده زندگی کند باید مجرد و جدا از خانواده و به صورت مستقل زندگی کند و نیازی به تشکیل خانواده نیست.

شاغل بودن خانم ها آنها را از مسئولیت اصلی شان باز ندارد

خورشیدی اظهار داشت: در جامعه امروز خانم ها بیشتر به دنبال شاغل بودن و کار بیرون از خانه هستند، این مسئله ایرادی ندارد اما همان طور که مقام مظم رهبری فرمودند " مهم ترین هنر زن خوب همسرداری، فرزند داری و حفظ کانون خانواده است". بنابراین نباید شاغل بودن خانم ها آنها را از مسئولیت اصلی شان باز دارد.

وی با بیان اینکه امروز متاسفانه آمار طلاق در کشور ما در حال افزایش است که این امر بسیار نگران کننده است خاطر نشان کرد: رواج فرهنگ و عقاید غربی، دوری از سبک زندگی اسلامی و روی آوردن به ماهواره ها و برنامه های شبکه های بیگانه است باعث از بین رفتن قبح طلاق و حتی برگزاری جشن طلاق در برخی از استان های کشور شده است.

فقر فرهنگی بدتر از فقر مادی است/ مسئولین چاره اندیشی کنند

خورشیدی بیان کرد: باید بر روی باور و افکار مردم کار شود و آگاه سازی در خصوص پیامدهای مخرب طلاق بر خانواده بخصوص فرزندان که بیشترین آسیب را در این جریان می بینند صورت بگیرد.

وی ادامه داد: باید با آموزش مهارت های زندگی قبل از ازدواج و رواج اندیشه و فرهنگ اسلامی و ایرانی در جهت گسترش ازدواج های موفق و پایدار گام برداریم.

این کارشناس مذهبی گفت: برای نهادینه کردن فرهنگ درست زندگی و نشان دادن اهمیت و ضرورت حفظ کانون خانواده باید تمام افرد اعم از خانواده ها، روحانی محل، موسسات و نهادهای فرهنگی، وزارت فرهنگ و ارشاد وارد عرصه شوند و در این زمینه به صورت عملی گام بردارند چرا که فقر فرهنگی بدتر از فقر مادی است.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار