۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
19:50
کد خبر : 8582363
۱۱:۴۲

۱۳۹۴/۰۷/۲۶

تجدید بیعت ۸۰۰ دانش آموز سبزواری با شهدای دفاع مقدس

مدیر دفتر بسیج دانش آموزی ناحیه مقاومت سبزوار از اعزام بیش از 800 دانش آموز به اردوی راهیان نور خبر داد.
سرگرد پاسدار علی پیری در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در خراسان رضوی، با بیان اینکه این اعزام در قالب طرح اردوهای از مدرسه تا مدرسه انجام خواهد گرفت اظهار داشت: بیش از ۸۰۰دانش آموز در مقاطع دبیرستان طی دو مرحله به این اردوها اعزام خواهند شد.

وی بابیان اینکه این اردوها پنج روزه بطول می انجامد ادامه داد: بازدید از مناطق جنگی هویزه، اروند، شلمچه، دهلاویه و برگزاری برنامه های فرهنگی از جمله عناوینی خواهد بود که در طول اردو برگزار خواهد شد.

پیری با بیان اینکه فرصت حضور در مناطق جنگی و آشنایی با رشادت های رزمندگان فرصتی بسیار مغتنم برای دانش آموزان خواهد بود تاکید کرد: انتقال ارزش های دفاع مقدس و انقلاب وظیفه ای است که بر دوش تمامی مسئولان نظام است.

مدیر دفتر بسیج دانش آموزی ناحیه مقاومت سبزوار با تاکید بر برگزاری این اردوها به صورت مداوم خاطر نشان کرد: اردوها باید به گونه ای برگزار شود تا دانش آموزانی که در این سف حضور داشته اند سفیران خوبی برای انتقال ارزش ها در جامعه باشند.

وی با اشاره به راههای مبارزه با تهاجم فرهنگی دشمن اشاره کرد و افزود: آشنایی هرچه بیشتر نسل نوجوان با ارزش های انقلاب و اسلام و دیدن سختی هایی که در جهت استوار ماندن نظام اسلامی کشیده شده است این نسل را در برابر تهاجم ها مستحکم خواهد کرد.

پیری حرکت راهیان نور را حرکتی جریان ساز در جامعه عنوان کرد و تاکید کرد: این حرکت و بازدید از مناطق جنگی باید در جامعه رواج پیدا کند.

گفتنی است 414 دانش آموز در هفته پایانی مهرماه اعزام و 414 دانش اموز دیگر در آبان ماه اعزام خواهند شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید