شکلگیری و فعالیت دهها مرکز و مؤسسه قرآن و عترت توسط اساتید و چهرههای شاخص و برجسته قرآنی استان که بخش قابل توجهی از آنان را اساتید حوزه و دانشگاه تشکیل میدهد موجب تقویت روز افزون این حرکت ارزشمند در سالهای گذشته و بهرهگیری از پتانسیل دستگاههای مرتبط با امر فرهنگ و نیز نخبگان و فعالان قرآنی استان و اخذ تصمیمات اصولی حاصل از خرد جمعی جامعه قرآنی شده است.
تشکیل شورای توسعه فرهنگ قرآنی و سرکشی اعضای این شورا به تمام مناطق استان به ویژه مناطق محروم و روستایی دارای خیرات فراوانی بود که از آن جمله میتوان به کاهش موازی کاریها و حمایت مؤثر و هدفمند از طرحها و برنامههای قرآنی استان اشاره کرد.
متأسفانه با روی کار آمدن مدیریت جدید ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی(و همچنین به عنوان دبیر این شورا) این حرکت ارزشمند برخلاف سیاستهای اصولی اعلام شده از جانب دولت در حوزه فرهنگ، مانند بسیاری دیگر از فعالیتهای فرهنگی به فراموشی و نابسامانی سپرده شد، بلا تکلیفی مردم و جامعه قرآنی استان، به چالش کشیده شدن، انحراف و افت کیفی فعالیتهای قرآنی از جمله آثار سوءمدیریت فعلی میباشد.
این آثار و به واسطه درگیر کردن فعالیتهای قرآنی استان با مسائل
حاشیهای، تعطیلی بسیاری از فعالیتهای فرهنگی، هنری و قرآنی استان را به
همراه داشته است، تأسفبارتر اینکه بیتوجهی مسئولین مربوطه در قبال افت
محسوس فعالیتهای ارزش محور فرهنگی و قرآنی هر روز بر عمق خسارت افزوده
است.
بدین وسیله مؤسسات و مراکز قرآنی استان مؤکداً خواستار اصلاح وضعیت موجود و ساماندهی امور مربوطه و عمل به رسالتها و اهداف تعریف شده نظام و سیاستهای اعلام شده توسط دولت خدمتگذار در حوزه فرهنگ از آن مقام محترم میباشند.
منبع: ایکنا