به گزارش خبرگزاری بسیج، عبدالله محمدولی اظهار داشت: برگزاری دورههای آموزشی برای فعالان صنعت طلا و جواهر، سبب ایجاد انگیزه در توسعه صنعت طلا و جواهر میشود.
وی بیان کرد: فعالان این عرصه فعالیتهای خوبی در عرصه صنعت طلا و جواهر داشتند که اقدامات صورت گرفته مورد تأیید و حمایت قرار گرفته است.
محمدولی افزود: برگزاری تقویمی دورههای آموزشی برای فعالان صنعت طلا و جواهر در دستور کار این مجموعه قرار گرفته و به دنبال آن هستیم تا این دورهها در هر سال در دو نوبت برگزار کنیم و دانش اساتید برجسته این صنعت را به فعالان صنعت طلا و جواهر منتقل کنیم.
رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا و جواهر، نقره و سنگهای قیمتی کشور خاطرنشان کرد: عمده مشکلات صنعت طلا و جواهر در بحثهای زیرساختی بوده و پیشنهاد رفع و اصلاح آن هم در قالب چند بند مشخص شد و در هفته اول مهرماه به اعضای کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی تقدیم شد.
رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا و جواهر، نقره و سنگهای قیمتی کشور با اشاره به نقش این صنعت در حوزه اشتغال، عنوان کرد: صنعت طلا و جواهر کشور در بحث ایجاد ارزش افزوده و فرصت شغلی میتواند نقشی کلیدی در حوزه اشتغال ایفا کند.
محمدولی بیان کرد: اگر مسئولان به این صنعت توجه جدی کنند، صنعت طلا و جواهر حرفهای زیادی برای گفتن دارد و میتواند در بحث اشتغال پایدار نقشآفرین باشد.