به گزارش خبرگزاری بسیج، محمدحسین مقیمی رئیس ستاد انتخابات کشور طی سخنانی در نشست مشترک با حضور نمایندگانی از شورای نگهبان، وزارت ارتباطات و فناوری، شرکت مخابرات ایران و شرکت ارتباطات سیار، با اشاره به در پیش بودن انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان گفت: بسیاری از مراحل انتخابات در دوره قبل به صورت ماشینی و الکترونیکی انجام شده و در انتخابات پیشرو، کماکان اقدامات قبل انجام و ادامه خواهد یافت.
وی ادامه داد: 23 مرحلهای که در انتخاباتهای قبلی به صورت ماشینی انجام شده بود، به قوت خود باقی خواهد ماند و سعی ما بر این است تا بتوانیم یک سوم رأیگیری و هم شمارش آرا به صورت ماشینی برگزار شود.
رئیس ستاد انتخابات کشور بیان داشت: در صورت تأیید شورای محترم نگهبان درخصوص برگزاری مراحل انتخابات از نظر سختافزار، نرمافزار و حوزههای انتخاباتی، برای برگزاری همزمان دو انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری تا یک سوم حوزهها به صورت الکترونیکی برگزار خواهد شد و لازمه آن استفاده و بهره برداری حداکثری از امکانات مخابراتی در کشور است.
معاون سیاسی وزیر کشور ضمن ابراز خرسندی نسبت به طراحی نرم افزار جامع انتخابات از سوی کارشناسان داخلی و بهرهمندی از سیستم داخلی و عدم استفاده از مجموعه خارج از کشور، گفت : هیچگونه استفاده مخابراتی را از مجموعه خارج از کشور نخواهیم داشت و از این نظر اطمینان ما بیشتر خواهد شد.
رئیس ستاد انتخابات کشور با اشاره به انجام تمهیدات و مقدمات لازم برای برگزاری انتخابات در زمان و روز معین و با تأکید بر ضرورت انجام همکاری و هماهنگی در این خصوص گفت: توصیه من به همکارانم در استانها و ستادهای انتخابات در سراسر کشور بر این است که ضمن توجه و بهرهگیری از سامانه جامع انتخابات، تمهیدات لازم را برای انجام آموزشهای لازم در این خصوص فراهم کنند.
رئیس ستاد انتخابات کشور بر ضرورت توجه به آموزش مجریان انتخابات به عنوان مهمترین فعالیتهای ستاد تأکید کرد و گفت: باید در تمامی استانها، مانورهای را برای انجام آمادگی کامل انجام شود.
وی به وجود مشکل خلاهای قانونی برای استفاده از سیستمهای الکترونیکی و ماشینی در برگزاری انتخابات در گذشته و تصویب تغییرات قانون انتخابات در مجلس شورای اسلامی اشاره کرد و گفت: طی یک ماهه اخیر خلاهای قانونی مرتفع شده و مجموعه قوانینی به تصویب رسید که ما را برگزاری انتخابات، به صورت ماشینی یاری میدهد.
مهندس مقیمی، گفت: انتظار ما از وزارت ارتباطات، فنآوری اطلاعات و مخابرات این است که جهت کاربری خطوط از زمان آغاز انتخابات تا امحاء رأی و تعرفهها همراهی لازم را داشته باشد.
رئیس ستاد انتخابات کشور به فرمانداران و بخشداران توصیه کرد: با توجه به برگزاری اننخابات به صورت الکترونیکی، حتماً کارت هوشمند خود را دریافت کنند.
مهندس شجاعان رئیس کمیته فنآوری اطلاعات ستاد انتخابات کشور نیز در این نشست با ارائه گزارشی از مصوبات اولین جلسه، به تشریح اقدامات انجام شده پرداخت.
کارگزار، قائم مقام شرکت مخابرات ایران، آمادگی کامل شرکت های مخابرات کل کشور برای همکاری وهماهنگی با وزارت کشور را اعلام داشت.
انصاری، نماینده وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به دستور و تأکید وزیر، از هماهنگی و همکاری کلیه زیر مجموعههای زیر ساختی کشور در امر انتخابات خبر داد.
همچنین معاونین سیاسی و روسای ستاد انتخابات و مدیران عامل شرکت مخابرات استانداریهای سراسر کشور به صورت ویدئو کنفرانس، به ارائه گزارشی از اقدامات صورت گرفته در آن استان پرداخته و در پایان نشست نیز جمع بندی و هماهنگی های لازم به عمل آمد.