به گزارش خبرگزاری بسیج، از نیروهای مردمی و تاریخچه پیدایش آن در عراق زیاد سخن گفتهایم.همانطور که گفته شد این نیروها به فاصله چند روز از یورش داعش به نینوا و برخی مناطق دیگر عراق و طبق فتوای حکیمانه آیت الله سیستانی متولد شدند.
این نیروها نبردهای موفقی در آمرلی، جرف الصخر، نبرد تکریت و نبرد بیجی داشته اند و رشادتهای بینظیری را خلق کرده اند و هم اکنون نیز به دنبال ایفای نقش در آزادسازی الانبار هستند.
اما موضوعی که توجه به آن مهم به نظر میرسد تلاشهای تخریب کننده این نیروهای جان برکف است که دلایل و اهداف خاصی در ورای آن نهفته است.
حملات رسانه های وابسته به آل سعود و قطر و رسانه های داخلی وابسته به دشمنان عراق از همان ابتدا موفقیتهای نیروهای مردمی آغاز شد یعنی زمانی که در سامراء، جرف النصر، آمرلی و بلد موفقیتهای چشمگیری به دست آمد.
این حملات مغرضان، در نبرد تکریت به حد اعلای خود رسید و کار به جایی رسید که العبادی تحت فشار از نیروهای مردمی بخواهد از معرکه دست بردارند.
بخشی از هجمه های ویرانگر رسانه ای علیه نیروهای مردمی همانطور که گفته شد به موفقیت این نیروها مربوط می شد و بخش دیگر به احساس شکست سیاستمداران داعشی که همواره منافع شخصی را بر منافع ملی عراق ترجیح دادند، بر میگردد.
همچنین هدف این بود که افکار عمومی را در استان های نینوا و الانبار برای مخالفت با مشارکت نیروهای مردمی در نبردهای آزادی بخش در این دو استان فراهم کنند.
ترفندی که علیه نیروهای مردمی استفاده می شد این بود که سعی می کردند صفاتی که زیبنده این نیروهای شریف نیست به آنها بدهند.این اتهامات در حالی مطرح می شد که هیچ سند و مدرکی مستدلی وجود نداشت.
سیاستمداران وابسته به خارج از اقدامات نیروهای مردمی دم میزدند بدون اینکه سند و روایت مستند و درست داشته باشند.آنها بیشتر به سبک داستان و روایت روی آوردند.
کسانی که اتهام به نیروهای مردمی وارد میکردند سند و آمار قابل اعتنا در اختیار نداشته و ندارند و هنگامی که از آنها در این باره سئوال می شود، سئوال کننده را به فلان شبکه یا گزارش تصویری از عملیات سوزاندن و غارت ارجاع میدهند.
نکته قابل تامل این است که همین شبکههای تلویزیونی که سهم به سزایی در این هجمه ها دارند خودشان نمی توانند ثابت کنند که نیروهای مردمی مرتکب این اقدامات شده اند.آنها نمی توانند گزارشهای تلویزیونی و تصویری خود را ثابت کنند.
شبکه های الجزیره، العربیه و الشرقیه و سی ان ان و دیگر شبکههای مغرض در میدانهای نبرد نبوده اند و معمولا اقدام به خرید ویدئوها از سوی برخی در ازای مبالغ بالا میکنند و معمولا شیوه جعل را در پیش میگیرند و میکوشند که آن را به نیروهای مردمی نسبت دهند.
این در حالی است که این شبکه ها به خود اجازه نمیدهند که صحنه هایی از جنایات تروریست ها را پوشش دهند. جنایت اسپایکر یعنی همان پایگاه هوایی که قریب به 1700 نفر از دانشجویان دانشکده هوایی از استان های جنوبی و فرات مرکزی قربانی شدند گواه این مدعاست.
جالب این است که برخی سیاستمداران عراقی و عربی و خارجی ها به ادعاهای مطرح شده از سوی رسانه ها توجه می کنند و این گونه مشخص می شود که موضوع هماهنگ شده است و گردانندگان این تبلیغات با هدف این تبلیغات را دنبال می کنند.
بنگاه های خبرپراکنی ضد نیروهای مردمی معمولا یک طرفه قضاوت می کنند و نظر طرف دیگر را مطرح نمیکنند و در آمار و ارقام های خود اقدام به وارونه جلوه دادن حقایق می کنند و دست به تحریف می زنند.
نکته قابل توجه این است که هنگامی که برخی مسئولان دولتی و چهرههای سرشناس عشایری و برخی سیاستمداران اقدام به محکوم کردن اتهامات علیه نیروهای مردمی می کنند، هرگز این ابراز محکومیتها در شبکههای مغرض و سایت های خبری و روزنامههای آنها مطرح نمی شود.
نکته قابل تامل در این موارد این است که آنچه شبکههای مغرض مدعی آن میشود میتواند به دلایل عشیره ای باشد به این معنی که در زمان تسلط داعش بر منطقه ای بخشی از عشایر با تکفیریها همسو می شوند و هنگام افول داعش میان عشایر موافق و ضد داعش درگیری رخ می دهد.معمولا در این درگیریهای میان عشایر مخالف و موافق داعش، اقدامات غیر قابل کنترلی رخ می دهد که این ربطی به نیروهای مردمی ندارد.
ما توجه خوانندگان گرامی را به این نکته جلب می کنیم که آیا نیروهای مردمی که خانواده و اهل و عیال خود را رها کرده اند و همه سختیها را به جان خریده اند و آماده استقبال از مرگ شده اند دست به اقدامات غیرقانونی و غیر اخلاقی بزنند؟
آیا ممکن است کسانی که از هیچ کمکی به آوارگان دریغ نمیکنند و شرایط را برای بازگشت آنها به مناطق و خانه و کاشانه شان فراهم می کنند دست به این اقدامات بزنند؟
اسناد به دست آمده از سوی نیروهای مردمی در مناطق آزاد شده از داعش نشان می دهد که سرکردههای داعش به تروریست های خود دستور میدهند که همه چیز را نابود کنند.این اسناد از سوی عراقیها به شبکه های مغرض داده می شود اما دریغ که آنها از پخش خودداری می کنند.
در حالی که نیروهای مردمی به حماسه سازی علیه داعش مشغول هستند انتظار نداریم که این حملات کاهش یابد به ویژه که آمریکایی ها و ایادی منطقه ای آنها از رشد نیروهای مردمی بیمناک هستند.
ما انتظار نداریم که شبکه العربیه و الجزیره و شبکه های آمریکایی و غربی به پوشش دستاوردهای نیروهای مردمی بپردازند.اگر به تیتر اخباری که از عراق در رسانه های عربی وابسته به آل سعود و آل ثانی پخش میشود، بیندازیم متوجه می شویم که آنها درباره تلفات نیروهای مردمی را بزرگنمایی میکنند و از نیروهای شریف مردمی به عنوان شبه نظامی یاد می کنند.
ما انتظار نداریم که شبکههای العربیه و الجزیره و دیگر بنگاههای خبرپراکنی غرب در موافقت و حمایت از نیروهای مردمی خبر بزنند اما آنچه انتظار داریم موفقیت های بیشتر نیروهای مردمی است که به مثابه خاری در چشم آمریکا و اذناب آنها هستند.
نیروهای مردمی در راستای یکپارچگی عراق و مقابله با تلاش های تجزیه طلبانه حرکت می کند و همه معادلات و طرح های آمریکا را بر هم می زنند و باید هم رسانه های غربی و منطقه ای علیه آن موضع بگیرند.
اما توطئههایی که علیه نیروهای مردمی میشود را می توان به شرح زیر برشمرد؛
-اقدام نظامی مستقیم یعنی همانطور که ائتلاف بین المللی بارها آنها را هدف قرار داده است یا حمایت تسلیحاتی از داعش در جنگ با نیروهای مردمی آن هم به بهانه اشتباهی بودن این اقدامات.
-فشار به دولت عراق برای تضعیف نیروهای مردمی به بهانههای واهی.
- تلاش برای اختلاف افکنی میان نیروهای مردمی.
- مطرح کردن قانون گارد ملی که به شدت از سوی انگلیسیها و آمریکاییها حمایت می شود تا آن را در برابر نیروهای مردمی قرار دهند.
در پایان می توان گفت که با توجه به همه این هجمه ها نیروهای مردمی عراق یک نیروی مردمی اصیل علیه تکفیری ها هستند که هیچ قدرتی نمی تواند آن را نادیده بگیرد.
این نیروها بر اساس واقعیتها و ضرورت ملی و انسانی و دینی عراق متولد شده اند.نیروهای مردمی تنها قدرت واقعی است که در برابر هجمه تکفیریها و بعثیها ایستاده است.
این همان نیرویی که توطئههای غرب و همپیمانان منطقه ای آن را نقش بر آب کرده است و میلیونها آزاده در داخل عراق و خارج آن حامی نیروهای مردمی هستند.