همرزمان شهید زین الدین در گفتگو با قم فردا مطرح کردند؛

شهید زین الدین ده ها کیلومتر به عمق دشمن نفوذ می کرد/ این شهید از کسانی بود که نماز شب او ترک نمی شد/ هر امکاناتی که بسیجی ها داشتند او نیز داشت

کد خبر: ۸۵۹۷۰۹۰
|
۳۰ آبان ۱۳۹۴ - ۱۳:۳۱

به گزارش خبرگزاری بسج از قم، شهید مهدی زین الدین سال 1338 در کانون گرم خانواده ای مذهبی و متدین در تهران متولد شد،دوران کودکی و نوجوانی او با نبوغ و استعدادی که داشت سرشار از فضیلت و کمال بود به طوری که در دوران کودکی قران را بدون معلم و استاد فراگرفت.

پس از انقلاب اسلامی و آغاز جنگ تحمیلی شهید زین الدین به همراه گروهی از رزمندگان اسلام عازم جبهه های حق علیه باطل شدند،این شهید بزرگوار به دلیل هوش بالا در جنگ نیز توانست نقش مهمی را ایفا کند و در بسیاری از عملیات ها رزمندگان با تکیه بر استعداد وی توانستند دشمن را شکست دهند.

فرمانده محبوب بسيجي ها، سرانجام پس از ساليان طولاني دفاع در جبهه‌ها و شركت در عمليات و صحنه‌هاي افتخارآفرين در ۲۷ آبان ۱۳۶۳ همراه با برادرش به منظور شناسایی منطقه از کرمانشاه به سوی سردشت در حال حرکت با گروه های ضد انقلاب درگیر شد و به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

سردار سلامی : شهید زین الدین ده ها کیلومتر به عمق دشمن نفوذ می کرد

سردار سلامی جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به رشادت ها و از جان گذشتگی های شهید زین الدین اظهار داشت: شهید زین الدین فرمانده ای نبود که در پشت میدان جنگ بنشیند و نیروهایش را به سوی دشمن روانه کند ، بلکه با آن ها حرکت می کرد.

وی ادامه داد: شهید زین الدین بیرق دار بود ، نماد بود هر کسی به او نگاه می کرد مستحکم می شد، قلبش مطمئن بود و هرگز نمی لرزید.

وی در خصوص فرمانده ای و تاکتیک های که توسط این شهید به کار برده می شد، گفت: وقتی در اطلاعات ، عملیات قرار گاه نصر بود گاهی تا کیلومتر ها و شاید ده ها کیلومتر به عمق جبهه دشمن نفوذ می کرد به سنگر های آن ها سر می زد، همه چیز را با چشم خویش می دید چرا که می دانست باید دشمن را به خوبی بشناسد تا رزمندگان بتوانند برا اساس یک طراحی دقیق حرکت خود را تنظیم کنند، او از نبوغ تاکتیکی بالایی برخودار بود.

سردار سلامی عبودیت و مهروزی شهید زین الدین را مثال زدنی دانست و تصریح کرد: ابتکارات و طراحی ها دقیق و حساب شده ، همه جزء خصوصیات بارز او بود، او کسی بود که همواره نماز اول وقت می خواند و نماز شبش ترک نمی شد.

وی ادامه داد: این شهید گرانقدر رزمندگان تحت فرمانش را به عبودیت خدا در نیمه های شب تشویق می کرد، آیا می توان تصور کرد که یک جوان در اوج جوانی بال بگشاید و معراج کند.

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران خاطر نشان کرد: این چه قاعده ای است که یک جوان به عنوان الگو و اسوه مدارج معرفت الهی را طی کند و به آن درجه از تقوا برسد که حتی از بیت المال کوچکترین استفاده ای نداشته باشد.

وی ولایتمداری را رمز شهید زین الدین ها و دیگر شهدای انقلاب اسلامی برشمرد و ابراز داشت: این قهرمانان از تاریخ صدر اسلام اموخته بودند که اسلام با مقاومت از مسیر جهاد و شهادت توفیقات بزرگ خویش را بدست اورده است.

همرزم شهید زین الدین: تاکتیک مهدی جنگ بیا بود

علی داوودی،یکی از همرزمان شهید زین الدین با ذوق و حرارت خاصی از علاقه و خاطرات خود با فرمانده اش سخن می گوید.

وی صمیمت و عشق و علاقه بین فرمانده و رزمنده ها را مثال می زند و می گوید: شهید زین الدین معروف به آقا مهدی بود، رزمنده ها کمتر سر لشگر زین الدین می گفتد و واقعا از هر لحاظ مهدی زین الدین بود،او یکی از فرمانده هانی بود که جنگ ما را از جنگ های دیگر متمایز کرد، جنگ های دنیا بر پایه جنگ برو است درحالی که تاکتیک شهید زین الدین، جنگ بیا بود.

داوودی ادامه می دهد: جنگ برو مانند این است که فرمانده لشگر به فرمانده تیپ و گردان بگوید که بروید آن تپه را بگیرید،ولی سردارانی همچون شهید زین الدین جنگ را تبدیل به جنگ بیا کردند یعنی فرمانده لشگر در خط می ایستاد و می گفت که بیائید من اینجا هستم و به نیروهای خود نمی گفت که بروید ، به همین دلیل همیشه در خط مقدم بود،اکثر فرمانده لشگران ما در ابتدای عملیات ها شهید شدند .

وی نظم و انظباط شهید زین الدین را مثال زدنی عنوان می کند و می گوید : یک رسمی شده بود بین پاسدار ها که پیراهن فرم سبز رنگ و شلوار کار خاکی رنگ می پوشیدیم و من همین لباس را پوشیده بودم که شهید زین الدین در جلوی من ایستاد و گفت شما دو تا پاسدار هستید گفتم نه و بعد گفت برو لباست هایت را تنظیم کن که یک دست شود، ایشان به نظم خیلی اهمیت می داد.

حافظی، همرزم شهید زین الدین: هر امکاناتی که بسیجی ها داشتند او نیز داشت

رضا حافظی یکی دیگر از همرزمان شهید زین الدین می گوید: یگانی که شهید زین الدین مدیریت می کرد یگانی بود که از چند استان تشکیل شده بود و استان های سمنان، اراک، قزوین، زنجان و قم بودند با طیف ها و فرهنگ های مختلف تحت امر این شهید بود ،یکی از سوالاتی که مطرح است این است که یک جوان چگونه مدیریت کرد که تنشی پیش نیاید و انگیزه رزمندگان این چند استان کاهش پیدا نکند؟

وی ادامه می دهد: این شهید با مدیریت عالی و عادلانه یگان خود را اداره می کرد به طوری که بهترین روحیات را در آن زمان رزمندگان داشتند و بیشترین محبت ها در زمان او بود و پیروزی ها نیز یکی پس از دیگری نصیب می شد.

حافظی خاضع و خاشع بودن شهید زین الدین را بی مانند توصیف می کند و می گوید: اگر کسی فرمانده لشگر را معرفی نمی کرد ، هیچ کس تشخیص نمی داد که وی فرمانده لشگر باشد مانند بسیجی ها بود و هر امکاناتی که بسیجی ها داشتند او نیز داشت و کاملا با همه یکی بود.

وی نیز همانند سردار سلامی تدین و زهد فرمانده سابقش را بی بدیل می داند و می گوید: شهید زین الدین شب ها دائم الوضو بود و هر لحظه که از خواب بیدار می شد می رفت وضو می گرفت و برمی گشت این ها موجب شده بود که شهید زین الدین الگو واسوه باشد و بی جهت نیست بعد از چندین سال از شهادتش یک جوان 23 ساله همچنان شمع وجود محافل است و احترامی که به خون و راه وی وجود دارد، نشانگر این مهم است.

ابولقاسم اقبالیان،همرزم شهید زین الدین: این شهید از کسانی بود که نماز شب او ترک نمی شد

ابولقاسم اقبالیان دیگر همرزم شهید زین الدین با اشاره به روحیات و اخلاقیات این شهید بزرگوار،اظهار داشت:شهید زین الدین یک سردار بسیجی و از یک خانواده متدین و متعهد بودپدر او در کار کتاب فروشی و مادرش نیز مبلغه بودند و آن زمان مسئولیت بسیج خواهران را به مادر ایشان واگذار کرده بودیم.

وی افزود:مادر مهدی می گفت وقتی می رسیدم خانه او می پرسید مادر امروز چند نفر را آموزش داده ای و می توان گفت که این خصوصیت بارز وی بود.

این همرزم شهید با اشاره به خصوصیات دیگر شهید زین الدین،عنوان کرد:وی شبیه به صیاد شیرازی بود،شهید زین الدین از جمله کسانی است که به نماز اول وقت بسیار مقید بود.

وی ادامه داد: نماز شب او ترک نمی شد،در کار اخلاص خاصی داشت و می گفت که این جان ما را باید خدا قبول کند ودر صورتی که خالص نشویم خداوند ما را نمی پذیرد و ما دوست داریم که خداوند قبول کند.

اقبالیان ابراز داشت:در یکی از شب های عملیات شهید زین الدین به من گفت که شیخ دعا کن،چون ما با چوب دستی به مصاف دشمنی می رویم که تا دندان مسلح است و بنا شد که راز و نیاز کنیم و همین نیز باعث شد در عملیات موفق شویم.

وی تصریح کرد:سفارش می کرد که شما به عنوان فرمانده بسیج به خانواده های رزمندگان سر بزنید و ما دائما مرتب به منزل رزمندگان می رفتیم که اگر گرفتاری دارند برطرف کنیم و بعد شهید زین الدین از ما آمار می گرفت که کجا رفته ایم و به خیلی از مسائل مهم در قبال شهدا مقید بود،وی در حالی که فرمانده بود به فراگیری و آموزش برخی مسائل دیگر نیز می پرداخت.



ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار