اجرای قانون امر به معروف وظیفه همه دستگاه ها است
وی ادامه داد: در قانون امر به معروف و نهی از منکر هم حقوق آمران به معروف و هم حقوق کسانی که مورد تذکر قرار می گیرند گنجانده شده است.
رئیس بازرسی و مدیر نظارت و پیگیری ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر کشور با بیان اینکه این قانون بسیار جامع و کامل است، خاطر نشان کرد: به اسم امر به معروف و نهی از منکر نمی توان به جان و مال افراد تعرض کرد.
حجت الاسلام توانایی تصریح کرد: دستورالعمل اجرایی قانون امر به معروف ابلاغ شده است و همه ی دستگاه ها موظفند که شرایط انجام این فریضه را ایجاد کنند.
وی افزود: اگر مدیری عنوان کند که در حال حاضر برای اجرای این قانون وقت ندارم می توان از وی شکایت کرد زیرا اکنون اجرای این قانون لازم الاجراست.
رئیس بازرسی و مدیر نظارت و پیگیری ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر کشور با بیان اینکه این ستاد، دارای دو رکن اساسی از جمله، هماهنگ کننده و مردمی بودن می باشد، گفت: کار عمده این ستاد هماهنگی بین دستگاه ها و آحاد ملت می باشد.
حجت الاسلام توانایی بیان کرد: یک فرد به تنهایی نمی تواند کار امر به معروف و نهی از منکر را انجام دهد بلکه در این راه باید تمامی دستگاه ها همکاری کنند و کمک رسان ستاد باشند.
وی با بیان اینکه هر انسان دارای دو مسئولیت فردی و اجتماعی است، خاطر نشان کرد: در انجام فریضه امر به معروف هم باید عامل باشیم و هم آمر.
رئیس بازرسی و مدیر نظارت و پیگیری ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر کشور بیان کرد: تشخیص، تکریم، تفکیک و تشکر چهار بایدی هستند که در امر به معروف و نهی از منکر مورد توجه قرار می گیرند.
حجت الاسلام توانایی با اشاره به اینکه در هنگام تذکر لسانی نباید مشاجره صورت گیرد، خاطر نشان کرد: امر به معروف را باید از کودکی آغاز کنیم زیرا بیشترین تأثیر را خواهد داشت.
وی با بیان اینکه امر به معروف یک مهارت است، تصریح کرد: تجسس، توهین، تهدید و تعرض نیز چهار موردی هستند که نباید در انجام امر به معروف و نهی از منکر صورت گیرد.
رئیس بازرسی و مدیر نظارت و پیگیری ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر کشور گفت: هیچ فردی حق ندارد به اسم امر به معروف و نهی از منکر در زندگی افراد تجسس کند.
حجت الاسلام توانایی افزود: برای فرهنگ سازی امر به معروف باید همه ی مسئولان دستگاه ها کمک کنند.
منبع: خاورستان