خبرهای داغ:
رئیس ستاد نماز جمعه تهران در گفتگو با بسیج:

مراجع تقلید و علما در خصوص انتخابات رساله عملیه بنویسند

حجت الاسلام و المسلمین سید یدالله شیرمردی با اشاره به این حدیث از امام باقر (ع) که «الکَمالُ کُلُّ الکَمالِ اَلتَفَقَّهُ في الدّين وَ الصَّبرُ عَلی النائِبَة وَ التَقديرِ المَعيشَة» گفت: مقدمه دولت سازی اسلامی تفقه دینی در انتخابات است.
کد خبر: ۸۶۳۰۶۳۱
|
۱۴ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۵
رئیس ستاد نماز جمعه تهران در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج، تصریح کرد: از آنجا که انتخابات در مردمسالاری دینی مقدمه دولت سازی اسلامی و بسط ید ولایت در اداره جامعه اسلامی است جا دارد مراجع معظم تقلید و علمای اعلام در خصوص انتخابات رساله عملیه بنویسند.
حجت الاسلام و المسلمین شیرمردی با اشاره به برخی بداخلاقی ها و تبلیغات منفی در ایام انتخابات چه قبل، چه حین و چه بعد از انتخابات افزود: تهمت زدن ها، بردن آبروی افراد، قبیله گرایی ها، ترجیح غیر صالحین بر نامزدهای اصلح، هجمه به نهاد های قانونی نظیر شورای نگهبان، عدم پایبندی به نتایج و ... ناشی از فقدان فقه انتخابات و عدم التزام برخی رای دهندگان و عده ای از نامزدها و برخی عناصر برگزار کننده انتخابات نسبت به لوازم فقهی انتخابات است.

وی با اشاره به آیه 12 سوره یاسین که می فرماید:«إِنَّا نَحْنُ نُحْيِي الْمَوْتَى وَنَكْتُبُ مَا قَدَّمُوا وَآثَارَهُمْ وَكُلَّ شَيْءٍ أحْصَيْنَاهُ فِي إِمَامٍ مُبِينٍ» گفت: انتخاب شوندگان در انتخابات باید بدانند که قیام و قعودشان در اتخاذ تصمیمات مهم مملکتی دارای آثار و پیامدهای اجتماعی است و «کفل» عمل آنها در دنیا و آخرت گریبانگیرشان است. چنانچه تصمیمی آثار مثبتی داشته باشد برای آنها مستوجب خیرات و مبرات است و چنانچه سیاست و تصمیمی منجر به فساد در جامعه گردد مایه خسران و خذلان آنها خواهد شد.

حجت الاسلام شیرمردی با تاکید بر این تعبیر مقام معظم رهبری که رای مردم در انتخابات حق الناس است، گفت: حوزه های علمیه با اهتمام به فقه انتخابات می توانند ابعاد مختلف این حق الناس را تبیین کنند تا از مرحله ثبت نام نامزدها تا تایید صلاحیتشان در وزارت کشور و شورای نگهبان و سپس در هنگام تبلیغات انتخاباتی و بعد از آن نحوه گزینش نامزدها توسط مردم و در نهایت پایبندی به نتایج انتخابات کلیه ملاحظات حاکم بر یک انتخابات شرعی و دینی رعایت شود.

به گفته وی اگر انتخابات بر اساس فقه شد آن وقت می توان گفت که این انتخابات یک جهاد و عمل صالح است و همانگونه که مقام معظم رهبری در ابتدای صبح همراه با وضو به محل صندوق رای مراجعه می کنند مصداق یک عبادت می شود.
ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار