بهگزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی، در 21 دیماه به بهانه ابلاغ سیاستهای کلی برنامه پنجم توسعه از سوی مقاممعظم رهبری به رئیس جمهور به سراغ برخی از دستگاههای اجرایی استان رفتیم تا ببینیم در مدت پنج سالی که از عمر این برنامه گذشته و برنامه ششم نیز در حال تصویب شدن است چه اقداماتی را با توجه به جامعه هدف خود انجام دادهاند.
در این میان سه سوال را از مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری مرکزی به صورت تلفنی پیگیر شدیم متاسفانه در آن روز پاسخگوی سوالات ما نشدند و قرار شد در اولین فرصت پاسخ سوالات ما را بدهند.
روزها یکی از پس دیگری گذشت تا اینکه مطلع شدیم مشاور وزیر کشور در امور زنان و خانواده به استان مرکزی سفر کرده و در کارگروه بانوان و خانواده استان مرکزی حضور یافته است.
در جلسه از سوی مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری گزارشاتی از فعالیتهای 9 ماهه ارائه شد که خوب به تبع بیشتر این فعالیتها در حوزه ورزش و کارگاههای آموزشی به ویژه برای جامعه زنان شاغل بود.
مشاور وزیر کشور در امور بانوان و خانواده در جلسه اعلام کرد که وی یکی از بهترین مدیران حوزه بانوان و خانواده مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استان مرکزی است و زمانی که در حاشیه جلسه از ایشان خواستیم تا از این مدیر بخواهند تا همکاری بیشتری را با رسانهها داشته باشند این گلایه به ایشان منتقل و پاسخی که دریافت کردیم این بود که همواره پاسخگوی رسانهها بوده و در راستای اطلاعرسانی اقدام کرده است!
دست کم هفتهای 2 بار با دفتر مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری مرکزی تماس میگرفتیم اما هربار یا در جلسه بودند یا سوالات ما را پاسخ نداده بودند خواستیم قرار مصاحبه حضوری برای ما مشخص کنند ولی هربار در تماسها گفته میشد که احتمالا چند روز آینده تماس میگیرند.
امروز هم که تماس گرفتم باز به زمان دیگری موکول کردند و متوجه شدیم که مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استاندار مرکزی به دلیل مشغله در ایام دهه فجر هنوز هم فرصت ملاقات با ما را ندارند.
امیدواریم تمامی این فعالیتها و تلاشهای این مدیر محترم نتایج مطلوبی برای جامعه زنان استان مرکزی به همراه داشته باشد و دیگر شاهد آمار 11.59 درصدی زنان سرپرست خانوار در استان مرکزی نباشیم یا از پس کارگاههای آموزشی که برگزار میشود در بحث طلاق استان جزو 5 استان اول کشور نباشد.
تلاشهای شبانهروزی ایشان به بار نشیند و هر روز شاهد افزایش آمار اعتیاد در بین زنان استان نباشیم.
سوالات مطرح شده به شرح ذیل است که امیدواریم در این مدت اگر روزی 5 دقیقه را به هر یک اختصاص میدادند بیشک تاکنون پاسخ خود را دریافت کرده بودیم.
- با توجه به اینکه در شرح وظایف دفتر امور بانوان و خانواده استانداریها مطالعه و بررسی قوانین و مقررات مربوط به زنان به منظور یافتن راهحل های مناسب برای رفع تنگناهای اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی زنان تاکید شده خواستیم بدانیم که درفتر امور بانوان و خانواده استانداری مرکزی برای حمایت از زنان سرپرست خانوار استان مرکزی تاکنون چه برنامههایی را مصوب و اجرایی ساختهاند؟
- از آنجایی که متاسفانه نرخ باروری در استان مرکزی پائین است دفتر امور بانوان و خانواده میتواند نقش خود را در افزایش نرخ باروری ایفا کند با توجه به ابلاغ سیاستهای کلی "جمعیت" از سوی مقاممعظم رهبری چه قدمهایی برای این مظنر در استان برداشته شده است؟
- با توجه به اتمام برنامه پنجم توسعه برای برنامه ششم چه برنامهریزیهایی صورت گرفته تا مشکلات را مرتفع و نقاط قوت را تقویت بخشید؟
انتهای پیام/