نرخ سود بانکی مانع سرمایهگذاری در چرخه تولید و صنعت
به گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی، محمود زمانی قمی در نشست ستاد راهبردی و مدیریت اقتصاد مقاومتی با اشاره به بحث رکود و بیکاری موجود در کشور اظهار داشت: آموزش و رفع مشکل بیکاری دو موضوع مهمی است که در استان مرکزی به دنبال اجرای آن هستیم ولی مشکلات بیکاری در جامعه نه فقط به کمک دولت بلکه باید با کمک مردم حل شود.
وی افزود: برای اینکه ساستهای اقتصادمقاومتی تحقق یابد بایستی به سمتی حرکت کنیم که خلاهای واحدهای صنعتی پر شود و دست کم به ظرفیت اسمی نزدیکتر شوند، افزایش ظرفیت اسمی واحدهای تولیدی در ایجاد اشتغال جوانان بسیار موثر خواهد بود.
استاندار مرکزی تصریح کرد: رشد و توسعه استان بایستی به دنبال جذب سرمایهگذاری برویم که با نرخ سودی که بانکها به سپردهها میدهند، روشن است که به این سادگی سرمایهها در چرخه تولید و صنعت قرار نمیگیرد.
زمانیقمی با اشاره به لزوم افزایش تولید و تقویت بخش اقتصادی گفت: یکی از راههای جدی برای ورود سرمایهها به بخش تولید جذب سرمایهگذاریهای خارجی است چراکه این شرکتها حاضرند با چهار درصد سود سرمایههایشان را در چرخه تولید قرار دهند.
وی ادامه داد: با رونق اقتصادی، اشتغالزایی ایجاد و به دنبال آن مشکلات جوانان و افراد بیکار نیز مرتفع میشود، همچنین بنگاه های کوچک تولیدی در راستای ایجاد اشتغال نقشآفرین بوده که از اینرو در سال آینده از اولویت تخصیص اعتبارات برخوردار میشوند.
استاندار مرکزی تصریح کرد: جذب سرمایهگذاری خارجی راهکاری مناسب برای حل معضل بیکاری بوده از اینرو هیچ کس نباید استفاده از سرمایهگذاری خارجی را زیر سوال ببرد، چراکه چنین رفتاری خلاف منطق است.
زمانیقمی با اشاره به ظرفیتهای استان در بخش صنعتی گفت: استان دارای ظرفیتهای بسیاری در بخش صنعتی است ولی تمرکز بر روی اقتصادهای خرد و برنامهریزی در این بخشها بسیار کارآمدتر از بخشهای بزرگ صنعت است به نحوی که در سفرهای شهرستانی شاهد بسیاری از اقدامات بخش خصوصی که با هدایت بخش دولتی همسو با اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی بود درخور توجه است.
وی افزود: مسئولان مربوطه باید نسبت به نفوذ دشمنان نیز هوشیار باشند باشند و با دفاع صحیح از منافع انقلاب و وفاق بر سر مسائل مهم کشور، اجازه نفوذ رادر هر حوزه از دشمنان سلب کنند.
استاندار مرکزی تصریح کرد: سازمان صنعت، معدن و تجارت در راستای تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی تکالیف سنگینی دارد و باید به طور مستمر با پایش آخرین وضعیت واحدهای تولیدی و صنعتی استان، بکوشد ظرفیتهای راکد تولید فعال شود.
زمانیقمی با اشاره به سفر رئیس جمهور به استان در ایندهای نزدیک گفت: این سفر فرصت مناسبی برای دریافت مجوزهای 5 یا 6 طرح ارزشمند است که دارای صدها میلیارد تومان سرمایه گذاری ماندگار، پرسود و با اثرات طولانی مدت باشد.
وی افزود: با توجه به وضعیت کم آبی استان باید مجوز انتقال آب از یک نقطه کشور به این استان را از دولت پیگیری کرد و اگردر این خصوص موفقیت حاصل شود، مشکل کم آبی این خطه در سالهای طولانی رفع و حتی اگر هیچ کار دیگری انجام ندهم وجدانم راضی خواهد بود.
استاندار مرکزی تصریح کرد: به دنبال تجهیز یک شهرک صنعتی در شهرستان ساوه با سرمایهگذاری خارجی هستیم ولی به قطعا اجازه استقرار صنایعی را نخواهیم داد که ساوه را نیز به بلای امروز اراک مبتلا کند.
زمانیقمی با تاکید بر اینکه تحقق اقتصادمقاومتی با شعاردادن ممکن نمیشود گفت: اگر با سخنرانی مشکلات اقتصادی رفع میشد بدون شک از همه جای دنیا پیشرفتهتر بودیم چراکه بیش از دیگران سخنرانی میکنیم.
انتهای پیام/