مهرداد علی قارداشی رئیس فدراسیون تنیس روی میز کشور در آئین بهرهبرداری از خانه تنیس روی میز در ساوه اظهار کرد: با توجه به علاقمندان بسیاری که در رشته ورزشی تنیس روی میز در ساوه وجود داشته و در مسابقات بینالمللی به عنوان بازیکن و داور حضور دارند، و از طرفی با افتتاح این سالن ورزشی، این ظرفیت در این شهرستان برای برگزاری اردوی تیم ملی وجود دارد.
وی ادامه داد: با فراهم کردن شرایط اسکان بازیکنان و نیز همکاری مسئولان شهرستان امیدواریم بزودی اردوی تیم ملی جوانان و نوجوانان را در ساوه برگزار کنیم.
وی گفت: به دلیل وجود استعدادهای ساوه در ورزش تنیس روی میز آماده اعزام مدرس و مربیان خارجی و نیز افراد با تجربه با برخورداری از دانش علمی بالا به منظور انتقال تجربیات در این رشته ورزشی به تنیسورهای ساوجی هستیم.
رئیس فدراسیون تنیس روی میز کشور در ادامه با تقدیر از "علی کامرانی" به عنوان خیر نیکوکار که اقدام به ساخت و در اختیار گذاشتن این سالن ورزشی برای علاقمندان رشته ورزشی تنیس روی میز ساوه کرده است، افزود: فضیلت ساخت سالنهای ورزشی و حضور جوانان و ورزشکاران برای انجام ورزش کمتر از مسجد و مدرسه ساختن نیست.
وی اظهار کرد: کمک به توسعه سرانه ورزشی علاوه بر اینکه موجب کاهش آسیبهای اجتماعی در بین جوانان شده و موجب تقویت انگیزه ورزشکاران در انجام ورزش میشود، عاملی برای کاهش هزینههای درمانی و توجه به سلامت جامعه خواهد بود.
معاون توسعه منابع و پشتیبانی اداره کل ورزش و جوانان استان مرکزی نیز با تاکید بر اینکه پیشگیری مقدم بر وقوع جرم است، افزود: هر چه در حوزه ورزش و حفظ سلامت مردم قدم برداریم به همان اندازه در پیشگیری از آسیبها موفق عمل کردیم.
محسن غفاری با اشاره به اینکه ساخت سالنهای ورزشی در کنار مسجد و مدرسهسازی از اهمیت خاصی برخوردار است، اظهار کرد: باید در حوزه مطالبات مردم بویژه نسل جوان نیازسنجی کرد و مطابق با نیازهای جوانان اقدامات عامالمنفعه انجام داد.
وی تصریح کرد: به جای تعدد در ساخت مسجد و مدرسه باید به حوزه ورزش که یکی از نیازهای اصلی جوانان است نیز نگاه ویژه ای داشت و به همان اندازه و البته بیشتر هم به این مهم توجه کرد.
غفاری با اشاره به پتانسیل ورزشی بالای شهرستان ساوه اظهار کرد: توانمندسازی ورزش ساوه به دلیل برخورداری از پتانسیل بالا، به منزله درخشش استان مرکزی در میادین ورزشی است.
رئیس اداره ورزش و جوانان ساوه نیز با تقدیر از مشارکت خیر نیکوکار ساوجی در احداث خانه تنیس روی میز ساوه گفت: به دلیل حجم بالای ورزشکاران علاقمند به این رشته ورزشی احداث خانه تنیس روی میز در این شهرستان ضرورت داشت که این امر با مشارکت خیر نیکوکار محقق شد.
یوسف خدرویسی با اشاره به ساماندهی حدود 15 هزار ورزشکار در ساوه، افزود: شهرستان ساوه هم اکنون قهرمانی جهان در رشته ورزشی کاراته، قهرمان المپیک در وزنهبرداری جانبازان و المپیک ناشنوایان را در کارنامه ورزشی خود دارد.
وی همچنین با اشاره به اعزام داور ساوجی به مسابقات جهانی تنیس روی میز مالزی گفت: در بین 63داور معرفی شده از سراسر جهان"محمود همت" داور بینالمللی ساوجی از جمله داوران معرفی شده توسط فدراسیون جهانی است.
"علی کامرانی" خیر نیکوکاری که اقدام به ساخت خانه تنیس روی میز کرده است، نیز هزینه احداث و تجهیز این سالن ورزشی را هفت میلیارد ریال عنوان کرد و افزود: این سالن ورزشی در مدت دو ماه احداث شده است.
وی ساخت سالنهای ورزشی برای حضور جوانان و نوجوانان را نوعی مهندسی معکوس دانست و افزود: به هر میزان که بتوانیم زیرساختهای فرهنگی و ورزشی در شهرستان ایجاد کنیم، به همان میزان جوانان خود را از تهدیدهای اجتماعی و مشکلاتی نظیر اعتیاد نجات خواهیم داد.
در این مراسم علاوه بر تقدیر از "علی کامرانی" خیر نیکوکار با اهدای لوح تقدیر و هدیهای معنوی، از برگزیدگان مسابقات ورزشی دهه فجر ساوه با اهدای مدال ورزشی و هدایایی تجلیل شد.