ایجاد اشتغال پایدار، استفاده از ظرفیت های مردمی و در نهایت خودکفایی و عدم نیاز به واردات از دیگر محاسن کارگاه های تولیدی کوچک است.
یکی از افرادی که در این زمنیه فعالیت می کند رحمان غلام حسینی است که در کنار مسئولیت دهیاری روستا با ایجاد کارگاهی برای سه نفر دیگر اشتغالزایی نموده است.
وی در همین رابطه گفت:واحد پرورش بلدرچین را از چند ماه پیش در 300 متر مربع و با گنجایش 10 هزار قطعه تاسیس نمودیم.
غلامحسینی اظهار کرد:در مرحله اول پنج هزار بلدرچین گوشتی را بعد از پرورش در حدود یک ماه پیش به کشتارگاه فرستادیم و اکنون نیز پنچ هزار قطعه بلدرچین تخم گذار داریم.
وی افزود:چهار نفر در این کارگاه مشغول به کار هستند که درآمد ماهیانه آن به چهارمیلیون سود خالص می رسد به طوری که روزی 3500 عدد تخم بلدرچین از این کارگاه می فروشیم.
مسئول این کارگاه تولیدی با بیان اینکه سرمایه گذاری برای احداث این واحد در حدود 50 میلیون تومان بوده عنوان کرد: 20 میلیون تومان از این رقم سرمایه و آورده خودمان بود و 30 میلیون آن نیز از طرف وام های اقتصاد مقاومتی تامین شد.
موضوع کارگاه تولیدی علاوه بر داشتن علم و دانش نیاز به امکان سنجی کارگاه با توجه به شرایط منطقه و محیط و بازار فروش دارد.
از جمله مواردی که باید مد نظر مسئولین باشد هدایت و راهنمایی این کارگاه ها به سمت تولید محصولات با کیفیت و مرغوب و نیز راهنمایی تولید کنندگان جهت بازاریابی است.
لذا حمایت از کارگاه های تولیدی کوچک علاوه بر اشتغال جوانان باعث افزایش درامد خانواده و نیز رونق کسب و کار شده که نتیجه همه اینها رونق اقتصادی و افزایش تولید محصولات داخلی است.
علی اصغر اقا محمدی -خبرنگار افتخاری بسیج کمیجان