به مناسبت اول اسفند روز روحانیت و دفاع مقدس
شهید محلاتی، اندیشمندی خستگی ناپذیر و عاشق امام و شهادت
اول اسفند یادآور یکی از روزهای تقویم دفاع مقدس است که نام شهیدانی همچون آیت الله محلاتی در آن روز در دیوان جاودان روحانیون شهیدی ثبت شد که با شهادت خویش، قول و فعل را منطبق ساختند.
خبرگزاری بسیج قم- احمد حسینی
تاریخ یکصد ساله اخیر و رشد و نفوذ استعمار در کشورهای اسلامی، مبارزات بی وقفه علما و روحانیون علیه استکبار و شیاطینی که اساس اسلام را نشانه گرفته اند، آشکارتر می سازد؛ مجاهدات و قیام علمای بزرگ روشنگر خط اصلی روحانیت و حفظ اسلام راستین و مکتب الهی و آیین محمدی(ص) است.
تاریخ یکصد ساله اخیر و رشد و نفوذ استعمار در کشورهای اسلامی، مبارزات بی وقفه علما و روحانیون علیه استکبار و شیاطینی که اساس اسلام را نشانه گرفته اند، آشکارتر می سازد؛ مجاهدات و قیام علمای بزرگ روشنگر خط اصلی روحانیت و حفظ اسلام راستین و مکتب الهی و آیین محمدی(ص) است.
همانا علما و روحانیون بزرگوار با تقدیم هزاران شهید جانباز و آزاده انطباق فعل و قول خود را به بهترین وجه به اثبات رسانیدند؛ بی شک نقش روحانیت در امتداد خط ولایت در طول هشت سال دفاع مقدس بر هیچ کس پوشیده نیست و گواه این مدعا، خیل عظیم شهدای آنان است که دارای رتبه اول در بین سایر شهدای اقشار می باشد.
اول اسفند هر سال یادآوری روزی حماسه ساز در تاریخ حماسه دفاع مقدس است که با نام شهید بزرگوار شیخ فضل الله محلاتی و تعدادی دیگر از روحانیون شهید عجین گشته است.
شهید آیت الله شیخ فضل الله محلاتی در فاصله سال های 1326 تا 1357 پس از آشنایی با شهید نواب صفوی، به گروه فداییان اسلام پیوست و به علت این همکاری، بارها تحت تعقیب قرار گرفت. در آستانه 22 بهمن 1357، این "صدای انقلاب" بود که از حنجره شهید محلاتی به عنوان نخستین سخنگوی انقلاب، پیروزی نهضت و استقرار نظام الهی را در کشور از راه رادیو به ملت مسلمانان نوید داد. این شهید عزیز به علت سابقه درخشانش، مورد اطمینان حضرت امام خمینی(ره) بود و مسئولیت های اجرایی مختلفی مانند معاونت کمیته مرکزی انقلاب و نمایندگی ایشان در مراسم باشکوه حج ابراهیمی در سال 1358 را بر عهده داشت.
نمایندگی مردم محلات در نخستین دوره مجلس شورای اسلامی و مسئولیت نظارت، کنترل و هدایت سپاه پاسداران از بدو تشکیل آن از مسئولیت های دیگر شهید محلاتی بود اما آنچه این شهید بزرگوار را در کار بزرگ ارشاد و هدایت سپاه توفیق بخشید، علاوه بر جایگاه قانونی نمایندگی امام در سپاه ویژگی های اخلاقی و رفتاری و محبت درونی، دلسوزانه و خالصانه وی به پاسداران بود که اعضای سپاه به او از دید مُرشد و پیر راه می نگریستند و این سوز درونی به او تحرک و تلاشی فراوان می بخشید که متجاوز از هزار برنامه آموزشی توجیهی، تربیتی و اخلاقی به شکل های مختلف سخنرانی و دستورالعمل از ایشان به یادگار مانده است.
و سرانجام دشمنان ایران اسلامی که توان رویارویی با رزمندگان دلیر اسلام را در جبهه نبرد نداشتند، در اول اسفند سال 1364 برای جبران شکست در عملیات والفجر 8، در نزدیکی اهواز با دو فروند جنگنده به هواپیمای مسافربری «آسمان» که جمعی از روحانیون از جمله برخی نمایندگان مجلس و ...را به مقصد می رساند، حمله کرده و دست پلید خود را به خون این عزیزان آغشتند؛ پیکر پاک شهید محلاتی، روز سوم اسفند سال 64 پس از تشییع باشکوه، در حرم حضرت معصومه (س) به خاک سپرده شد.
حضرت امام(ره) در بخشی از پیام خود به مناسبت شهادت شهید محلاتی فرمودند: "...امید آن است حجت الاسلام حاج شیخ فضل الله محلاتی، شهید عزیز را که من و شما او را می شناسیم که عمر خود را در راه انقلاب صرف کرد و باید گفت یکی از چهره های درخشان انقلاب بود و در این راه که راه خداوند است، تحمل سختی ها نمود و رنج ها کشید و با قامت استوار ایستادگی کرد، اجازه ورود در محضر شهدای صدر اسلام مرحمت فرماید."
اینک در سالگرد شهادت شهید شیخ فضل الله محلاتی، یاد این شهید عزیز و دیگر شهدای روحانی انقلاب و هشت سال دفاع مقدس همچون سعیدی ها، غفاری ها، اوسطی ها، شاه آبادی ها، محلاتی ها، میثمی ها، شریف قنوتی ها، و ..... این پرچم داران هدایت جامعه که حضور بی نظیرشان گرمی بخش محفل انقلاب و رزمندگان اسلام بود، گرامی می داریم و با آنان و دیگر شهیدان سرافراز در تبعیت از منویان و رهنمودهای مقام عظمای ولایت و پیمودن راه پرافتخارشان تجدید پیمان می کنیم.
ارسال نظرات
غیرقابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
پر بیننده ها
آخرین اخبار