۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
02:15
کد خبر : 8734649
۱۵:۴۵

۱۳۹۵/۰۶/۰۶
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه مقداد مشهد:

روحیه انقلابی و دینی مردم باید بیش از پیش تقویت شود

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه مقداد مشهد اظهار داشت: تقویت روحیه انقلابی و دینی مردم همراه با تشکیلات نظامی و امنیتی عناصر سپر امنیتی کشور را ایجاد می‌کنند.
به گزارش خبرگزاری بسیج از خراسان رضوی، حجت الاسلام شیخ الاسلامی در جمع پایوران خواهر و برادر سپاه نواحی مقداد، کمیل و مسلم مشهد در پادگان شهدای بسیج گفت: روحیه انقلابی و دینی مردم که یکی از ارکان سپر امنیتی است که مقام معظم رهبری بر آن تاکید دارند باید بیش از پیش تقویت شود.
 
وی اظهار داشت: مقام عظمای ولایت در دیدار اخیر رئیس جمهور و اعضای هیئت دولت، طی بیانات مهمی 7 اولویت اصلی کشور و نقشه راه دولت یازدهم در یکسال پیش را بیان کردند که آنچه به ما مرتبط می شود تقویت روحیه انقلابی و دینی مردم است که همراه با تشکیلات نظامی و امنیتی و تجهیزات و امکانات دفاعی، عناصر سپر امنیتی کشور را ایجاد می کنند.
 
وی ابراز داشت: طبق فرمایشات معظم له دولت باید تمام تلاش خود را در رفع مشکلات و گره‎های اقتصادی مردم به کار برد که مسئله اول کشور است و تنها راهکار و علاج آن اجرای صحیح اقتصاد مقاومتی خواهد بود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید