وی گفت: یکی از آموزههای کربلا راضی بودن به رضای الهی است و هدف امام حسین (ع) فقط خشنودی خداوند و پیامبر(ص) بود.
فرمانده سپاه ناحیه قهاوند گفت: اگر امام حسین (ع) در آن قیام خونین جانش را نثار کرد و اگر سختترین مصیبتها را به جان خرید و خاندان گرامی خود را به دست اسارت سپرد هدفی جز کسب رضای الهی نداشت.
وی بیان داشت: از دیگر درسهای عاشورا عمل به تکلیف است و هنگامی که دعوت نامه های کوفیان پیاپی به دست حضرت اباعبدالله (ع) رسید ایشان از بد عهدی کوفیان آگاه بود و آن اعلام حمایت را تکلیف دانست و به سمت کوفه حرکت کرد.
حسینی شاخص گفت: عاشورا نماد آزادگی است حضرت امام حسین(ع) سرور آزادگان است و ایشان در پاسخ به بیعت یزید فرماید «آگاه باشید، ناپاک زاده فرزند ناپاک زاده، مرا میان دو چیز مجبور کرده است، بین مرگ و ذلت، ولی هیهات که ما ذلت و خواری را بپذیریم خداوند پذیرش ذلت را بر ما و بر پیامبر و مؤمنان روا نداشته است و دامنهای پاک و دارای اصالت و شرف و خاندان دارای همت والا و عزّت نفس ما هرگز اجازه نمیدهد اطاعت فرومایگان را بر مرگ شرافتمندانه ترجیح دهیم».
وی افزود: از بارزترین درسهای عاشورای حسینی، ایثار و مقدّم داشتن دیگری بر خود است و در صحنه کربلا، نخستین ایثارگر، خود سیدالشهدا(ع) بود که حاضر شد خود و خاندانش را فدای دین خدا کند و رضای او را بر همه چیز برگزیند.
فرمانده سپاه ناحیه قهاوند گفت: از دیگر درسهای مهم عاشورا ، صبر و پایداری در حمایت از دین خدا و امام زمان(عج) است و منتظران مهدی(عج) هم باید برای تحقق زمینه های ظهور، در جبهه انتظار استوار و مقاوم بمانند و از زخمها و نیشهایی که بر دل و جانشان می نشیند خسته نشوند ؛ بلکه از آن استقبال کنند.
وی افزود: بصیرت، موقع شناسی و تبعیت از ولایت یکی از مهمترین درسهایی است که امروزه نیز حائز اهمیت است و بصیرت و موقع شناسی و گوشه به فرمان ولایت بودن باشد.
انتهای پیام/